Multumesc, insfarsit un raspuns potrivit care ar putea sa ma ajute
Poti face asta riscand. Poti sa le iei "la negru" (pe sub mana). Risti mult daca te prind: http://www.gherlainfo.ro/......ara-legii/
Nu vreau sa risc nimic, am specificat mai sus ca totul trebuie sa fie legal dar multumesc oricum
Ok. Sa fii sanatos!
Salut! Ai perfectă dreptate, celor care detin sau cumpără si folosesc materiale pirotehnice ar trebui sa le dea politia amenzi mari de tot, din cauza acestor petarde nenorocite mor oameni, sau ramîn mutilati pe viață. Amenzi mari sau inchisoare, numai in felul acesta se potolesc Românii sa mai cumpere si sa foloseasca petarde.
Pssst baiatu' vrei petărzi? Glumeam, ar trebui sa fii mandru ca niste anonimi pe un site te avertizeaza sa ai grija la folosirea acestora ca-s periculoase si te poti mutila, nu sa-i injuri. Exista oameni care desi nu te cunosc se gandesc la sanatatea ta.
Ok, gata am gresit recunosc dar nu e prima data cand cineva raspunde fara a ma ajuta la problema pe care o am si de aceea am reactionat asa
De am avea toti "problemele" tale, aoleo . Te "stresezi" cu prostii. Probleme inseamna cu totul altceva nu ca nu-ti gasesti materiale pirotehnice care trebuie sa recunosti sunt periculoase. Degeaba esti atent, am vazut cu ochii mei cand o cunostinta a aprins o "bomba" n-apucat sa o arunce ca a si bubuit (defectiune tehnica, nu?). I-a spart palma si 3 degete. De asta am renuntat si eu la ele.
Pfai de mine de ce comentezi daca nu ai de gand sa ajuti stai dracu cu treaba ta, ba frate nu am vazut asa ceva eu cred ca te plictisesti si nu ai ce face de aceea comentezi a prost e treaba mea ce fac si eu suport consecintele
Caraba_Cosmin_1995 întreabă:
Merx întreabă: