| AnimeKid a întrebat:

vreau sa va intreb ceva

daca vreau sa cumpar de pe ebay sau alte site-uri de gen, o sabie, se da voie sa o transporte?

adica sa nu o mai confiste pe la vame sau prin alte parti. daca se poate confisca, atunci ce trebuie sa fac, ca prin Romania nu prea este ceea ce vreau,,

va rog URGENT!

funndaaaa!

Răspuns Câştigător
| SirOne a răspuns:

Pai e simplu tot ce trebuie sa faci e sa ceri un permis de port arma si apoi daca ti-o confisca te duci la vama cu certificatul si o ridici dar unchiul meu a comandat o sabie din Germania si nu au confiscatohappy funda:?

3 răspunsuri:
| Predator30 a răspuns:

Nu cred ca ai voie asa ceva sa cumperi! Cu siguranta te va opri la vama si se va confisca...

| KodrutZ a răspuns:

Depinde daca intra la arme albe sau la obiecte de arta. Cel mai sigur te duci la oficiul postal vamal din orasul tau si intrebi, sau suni la posta sa te indrume unde sa te interesezi.

| 4ndr3i a răspuns:

Salut! De cumparat o poti cumpara dar cand te vei duce la posta sa ridici coletul, acolo va fi un vames care ti deschide acest colet si sigur ti se confisca.
Pe de alta parte daca ai permis pentru asa ceva, nu e problema, desi nu cred ca in Romania poti obtine un astfel de permis.Deci,nu ai permis nu ai sabie.
Iti poti cumpara pistol sau orice arma de pe ebay sau orice alt site, bineinteles daca ai permis de port arma.Pe asta il poti obtine in Romania.Succes!