| S3c0ndSh0t a întrebat:

Salutare tuturor.Deci am intrat pe okazii si am facut o afacere cu unu eu sa ii dau niste bani si un telefon iar el sa imi dea alt telefon. Bun problema este ca pe site era cam dubios adica nici numar de telefon nu avea si am vorbit cu el. El a spus sa ne trimitem amandoi coletele la adresele alea.Problema este ca eu nu mai vreau sa fac aceasta tranzactie pentru ca imi e frica sa nu iau teapa iar el ma ameninta ca merge la politie daca nu facem tranzactia.Intrebarea mea este: Poate sa mi se intample ceva? Eu i-am zis ca nu am mai vrut si el a inceput sa ma ameninte si imi este frica sa nu patesc ceva.Nici adresa nu mi-a dat-o in totalitate.Adica nu a scris strada si numarul unde locuieste si nu am mai fost de acord. Vreo idee? Sunt foarte agitat...

5 răspunsuri:
| Americanuu a răspuns:

Ii spui ca e un terminat si ai rezolvat problema. In general schimburile se fac prin curierat rapid.

| Reyskate99 a răspuns:

rolling on the floor)))))))ce iti face politia? n-are ce sa iti faca. teapa sigur.

| craniul a răspuns:

Salut. sunt pe okazii de 1-2 ani. si ma pricep cat de cat happy
deci. atata timp cat tu nu ai ridicat niciun colet trimis de el(telefonul sau bani) si nici el nu a ridicat niciun colet trimis de tine! nu are ce sa-ti faca, pur si simplu nu esti raspunzator
o zii buna

| DyaNna249 a răspuns:

Pfffff...nare ce sa iti faca politia! nu te mai stresa!

| IngeriiSuntCool a răspuns:

Nimic