KatyEscu iti mai bati joc de om mult?
Am facut o comanda de 2400 lei, aseara am dat-o maine seara pe la 21.00 a venit curierul. Daca o comanda dureaza 50 de zile, cand se presupune ca serviciile online trebuie sa iti economiseasca timpul, e clarrrrr.
Nu isi bate joc de om, atat stie sa raspunda. Ce ii trece prin cap aia scrie. Nu vezi ca omul zice ca a cerut rate si ea intreaba daca a platit integral? Si nici nu a auzit de ramburs femeia. E pe felia ei. Da sa nu ii zici asta, ca primesti ignore ca ea le stie pe toate, e inteligenta si noi plebea
Am luat ignore ca am contrazis-o odata (desi intr-un mod civilizat, si nu era mare scofala subiectul).
Domnisoara Katy ce a fost asa implusiv si jignitor la Sn4ck?
Mi-e sila cand iti folosesti acel jargon de batranica diplomatica in raspunsurile tale.
Marfa? Pai femeie, daca prietenul tau e patron de magazine a comandat sushi din china atunci de i-a venit in 50 de zile. (si ala vine mai repede doamne).
"Copilasii mici ca tine, nu ar trebui sa se bage in discutiile adultilor, ca nu-i frumos!"
La 17 ani, eu sunt mai adult decat tine, te asigur. Te-am mai vazut o perioada si la categoria de automobile zicand odata ca Porsche e cea mai nesigura masina din lume si ca Smart-ul Fotwo e cel mai sigur, doamne ce prostie.
Normal cam pe cand ar trebui sa ajunga?
Poti sa verifici unde e comanda din contul e-mag, cu istoricul comenzilor.Si in ziua in care o sa iti fie livrata o sa primesti un mesaj pe telefon.
Ok...se pare ca s-a iscat un mic conflict, Katy nu ai citit bine intrebarea...deci in final nu am primit niciun raspuns sigur? cred ca voi suna maine la cei de la eMag =P
Nu s-a iscanit nimic. Personajul asta Katy, fosta DonnaAlba (mi am dat seama dupa tampeniile scrise in raspuns) traieste din dramele pe care le creeaza pe TPU. Da raspunsuri de 2 lei si pe urma se agita ca un Pepsi cand e corectata. Cred ca jumatate de TPU are ignore de la personaj.
In ceea ce priveste raspunsul tau, avand in vedere ca e vorba de rate cine stie pe unde s-a impotmolit procesul de aprobare. Suna si ai sa afli
T1mOtHy întreabă: