O bratara, un parfum, flori, sau niste cercei un lantisor, o perna pe care scrie te iubesc, sau is cani pe care scrie esti cea mai buna mama din lumeee. sau poti sai faci chiar tu ceva pentru ca e facut de mana ta mama ta il va aprecia foarte mult si il va considera fiind un lucru de mare valoare sentimentala. Succes si La multi ani pentru mama ta :*
Treebuie sa o urmaresti si sa-i vezi gusturile! Pentru ca daca ii iei de exemplu o bluza care nu ii place si va spune ca-i place.Ii poti cumpara un buchet de trandafiri rosii si unul galben in mijloc dar dinacela artificial si o scrisoare frumos decorata in care sa scrie: Eu te voi iubi pana ce trandafirul din mijloc se va ofili!, si langa o cutie de bomboane sau ceva frumos un cadou cum ar fi un parfum cu miros dulce-acrisor[daca-i place].
Sper ca te-am ajutat.
La Multi Ani pentru mama ta! Sa fiti fericiti si iubiti!
Succes in ceea ce ai sa-i alegi!
Funda?:*:*
Ai putea sa cumperi un parfum sau o floare frumoasa... oricum tu stii mai bine ce ii place mamei tale Succes! sper sa ii placa ce o sa ii cumperi
Flori
Ciocolata
Haine
Bijuteri
Si daca nu ai bani poti sa-i confectionezi din hartie ceva precum : O floare, mai precis orgami
Daca nu gasesti unde sa faci origami cauta pe youtube si scrii acolo
O floare
Pai ai putea sa ii iei:
-flori(un buchet pretentios);
-bomboane;
-o bluza(ar trebui sa ii cunosti marimea si, evident gusturile);
-o felicitare;
-o petrecere surpriza;
-un tort(cumparat sau facut de tine);
-un mic dejun surpriza;
-un colaj sau ceva de genu facut de tine;
-un album foto;
-o carte care ii place.
Sper ca te-am ajutat.La multi ani mamei tale si multa sanatate si fericire!
Eu as zice sa ii ei un parfum si un buchet de flori preferabil trandafiri!
Acum ii ei ce doreste!
Paulicass întreabă: