| Iubiticatahh a întrebat:

Scuzati daca am grestit categoriabig grin As vrea sa imi cumpar un telefon cu touch screen dar...as vrea sa va cer si voua parerea! Cine stie, cunoaste sau a avut vreun telefon dintre acestea 2 sa'mi spuna cateva pareri.Care dintre Samsung s7070 Diva si LG GD510 este mai bunbig grin(fiind fata, imi place mai mult diva, are un aspect frumos, dar vreau sa stiu daca este si bun, cum e camera foto, se strica repede.thinking orice parere e bine venita! Vreau sa ma decid luna asta! Va multumesc! aa, si am zis ca dau fundita:Xbig grin?

Răspuns Câştigător
| valy a răspuns:

Amandoua fac cu acelasi performanta poze, dar diferenta este ca la LG poti pune un card de 16 gb pe cand la Samsung doar de 8.este bine si 8 ca, cu cat e mai ocupat telefonul cu atat merge intepat. dar ca performanta iti recomand sa iti iei Samsung. e mult mai bun.
Si in legatura cu stricatul nu pot sa iti dau garantie la nici 1 deoarece amandoua au touch screen ceea ce ti-e si noua tinerilor ne place e cool, dar touch-ul nu va tine mult.
Pe cand la pret.amandoua telefoanele te ajung 7 milioane cu tot cu cardul.
Uite un preview la Samsung
http://www.youtube.com/watch?v=mu5l4cyUasM&feature=player_embedded#!
Mult succes si sper sa fii multumita de Samsung daca il vei alege:)

5 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Sar'mana.si ma bucur ca te-am putut ajutahappy

| Al3xIT a răspuns:

Http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2949&idPhone2=3030
ti-am facut o comparatie intre cele 2 telefoane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !

| Iubiticatahh explică:

Va multumesc! m-am mai informat si cred ca samsungul ramane! Va multumesc pentru sfaturi si pareri! ~! fundita-Valy!~

| oanaoana1995 a răspuns:

LG in general nu citesc cardurile si se opresc dintr-o data si eu am LG KU990I sim nu sunt foarte multumita