| deyanne a întrebat:

Se apropie o petrecere si nu stiu cu ce sa ma imbrac.
ma ajutati?
sunt satena, ochi caprui, am aproximativ 1, 60, sunt slaba

8 răspunsuri:
| medex3 a răspuns:

Iuuupi. Petrecere love struck. Pot sa vin si eu? Daca vrei dansez la barasmug [glumeam]...
Hmm. O pereche de jeansi sau pantaloni negri pana, un tricou alb personalizat cu ceva pe el dar mai feminin. SI o pereche de pantofi cu toc :X

| cristinela a răspuns:

Daca trebuie sa fi eleganta tare, un pantalon negru si o bluza, camasa... eleganta. Daca e mai lejera, poti pune un blug cu ceva mai elegant sus, eventual o curea mai speciala ceva.

| DeeAnna. a răspuns:

Imbracate in ce iti place, in ce te simti lejer. Nu te sfatuiesc sa te incalti cu ceva cu toc.straight face Mai ales daca este o petrecere dansanta.winking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cu o pereche de colanti(sa fie lungica nu arata bine trei sferturi), o bluza care vine peste fund, sa nu iti pui lant ca nu arata bine si niste pantofi care nu au toc pentru ca tinuta asta este putin mai sport.Sa te distrezi, deea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ce iti place.

| andreea7520 a răspuns:

Daca este o petrecere data la cineva acasa iti recomand: o pereche de blugi simpli, stramti, de preferat un gri putin mai deschis, o camasa neagra mai lunga (asa cum se poarta acum, trecuta de fund) cu o palarie neagra simpla si niste botine negre cu toc de aprox. 7 cm happy Fetelor slabe le sta bine pe tocuri ( unele sunt penibile dar NU TOATE, tu poti face parte din exceptiihappy ) good luck :*

| alicethebest a răspuns:

Pai imbraca-te cu ce crezi ca te simti bine, insa ceva elegant.nu poti merge la o petrecere imbracata sport sau in rochie pe vremea asta