Se poarta ce imi sta mie bine.Nu ma intereseaza sa ma asortez sau alte porcarii...Mergi pe strada...suntem in 2009...cand te uiti la adolescenti...iti vine sa fugi [], dar deja lumea s-a obisnuit cu noi. Dar cand vad femeile de vreo 40 de ani care se imbraca total aiurea...:-si. ar trebui sa ne imbracam decent, nu neaparat asortat...
Din kate stiu eu nu se mai poarta de ceva vreme asortatul hainelor cu geanta sau cureaua...iti spun eu km aratau oamenii cand asortau hainele in felul acesta:aratau foarte bine deoarece asa era moda s chiar a fost o vreme in care s eu am asortat cizmele cu geanta s chiar imi placea km veneau. Acum dupa km sti s tu moda s-a schimbat... si aceasta moda nu era pe "vremea bunicii" ci acum vreo 2 ani :*:*
Ce aroganta din partea noastra sa spunem "oare cum aratau oamenii in vremea aia" eu sincer...respect orice perioada...probabil generatiile urmatoare vor spune acelasi lucru despre noi...
Mhai.nu cred ca se mai poarta. din cate am vazut...in alte tari precum Anglia oamenii se imbraca cu ce apuca desi se zice ca sunt cie mai prosti imbracati.nu e chiar asa... in America se imbraca tot cu ce vor ei da se mai asorteaza asa cate putin... nu mi se pare o porcarie... deloc.
Imi place rasounsul lui zazu, total de acord cu ea, tu poate estei prea mica sau cercul tau de prieteni sunt doar pustani si nu oameni de afaceri sau de ce nu chiar oameni de rand dar cu bunul gust. imagineaza-ti un inginer, avocat, director (valabil si pentru femei) imbracati dupa gustul tau, ar arata ca niste clovni, nu ar mai inspira incredere si siguranta.
Putem spune ca nu, nu trebuie sa fim perfect asortati. Dar poti afla sfaturile unor stilisti si ultimele tendinte in moda de pe
http://www.styleandthecity.ro/
IForgotMyNameAgain întreabă: