Dat fiind faptul că se oferă garanție ca la orice produs, cred că da. Dar fii atent că se specifică dacă sunt probleme de genul zgârieturilor sau altele asemenea.
Salut,
Avand in vedere ca este vorba de eMag si ca iti ofera garantie eu consider ca poti avea incredere. Eu acum 1 an si ceva am luat de la eMAG un HDD extern resigilat si nici pana in ziua de azi nu am avut probleme cu el.
Cat despre cei 3 pixeli defecti, nu stiu ce sa zic, depinde cat de pretentios esti tu. Eu tot 3 pixeli defecti am pe ecranul de la laptop si nu este o senzatie prea placuta, dar cu timpul m-am obisnuit.
Nu merita. am cumparat 3 telefoane resigilate (Adica cateunul pe rand) si cand le inapoiam imi dadea doar un sfert din banii dati. deci. e o pacaleala, nu iti recomand si asa am pierdut 3360 de lei!
Da, e de incredee. Am comandat de pe eMAG de la resigilate si n.am avut nicio problema. Acima trebuie sa te uiti cat de tare is zgariate
Funda?
Eu am cumparat destul de multe lucruri de la eMAG, am avut comenzi si peste 1.000 de lei (pe vremea cand oferea transport gratuit, pe la inceput) si nu am avut nici-o problema cu ei.
Sunt baieti seriosi, daca vorbesti frumos cu ei si nu esti genul tupeist sau ceva, mi-e intotdeauna mi-au rezolvat, am comandat odata un telefon, a venit putin zgariat si mi l'au inlocuit, mi'au trimis altul (totul intr-o saptamana). Acuma nu stiu, nu am mai comandat de 1 an si ceva aproape... dar eu zic ca e o firma serioasa si cu reputatie buna.
Resigilat inseamna ca a fost expus la stand si apoi pus la vanzare. Nu neparat a fost reparat. De multe ori este mai bun un obiect folosit de cat unul nou. Eu mi-am luat un laptop si n-am probleme cu el de 3 ani.
Aandr33a întreabă: