Da, brățara de argint se poartă și la fată și la băiat. E un cadou foarte frumos.
Cred ca numai iubitului. L-ai indatora prea mult pe un simplu amic cu un obiect din argint. In plus, fiind bratara se face asociatie de idei cu o catusa. Limbajul simbolic se bazeaza in mare parte pe asociatii de idei. Daca e iubitul, OK, poate e o robie placuta, sau reciproca, sau un arest sentimental. Dar altcineva, eu cred ca nu merge.
Salut Luci,
Da, se potriveşte. Brăţara de aur este bună şi pentru băiat şi pentru o fată. Dar depinde dacă îi şti gusturile, că poate nu ii place. Dar până la urmă, gestul contează!
O zi bună!
Buna!
Cu siguranta e un cadou deosebit, sigur ii va placea.Si eu acum ceva timp i-am daruit prietenului meu o bratara de argint si a fost incantat!^^
Depinde de gusturile baiatului, inainte sa faci un cadou ar trebui sa il cunosti sau sa il intrebi asa fara sa fie prea evident.
Depinde de gusturile baiatului, deci trebuie sa stii gusturile lui cat de cat, daca nu le prea stii poti sa il intrebi intr-o discutie dar sa nu fie prea evident.Bafta