Ce intrebare buna. Depinde. Depinde de extensii. De aceea trebuie mereu sa optezi pentru niste extensii (sau meshe, cum le zic unii) apropiate sau identice cu ale culorii tale de par. De aceea parul natural este indicat pentru extensii, desi evident e mult mai scump decat materialul sintetic, folosit de unele saloane "de fita" care te rup si la bani si la par...ca arati ca un cocos vopsit. Si sper ca atunci cand zici extensii naturale, te referi la extensii din par natural, nu?
Ai grija ce porti. Te caracterizeaza.
take care!
Buna. DA. Sora mamei mele lucreaza la un magazin. Si acolo are si extensii de par(artificiale). Eu mi-am cumparat 2 extensii. Sincer, la inceput, am crezut ca sunt naturale. dar dupa vreo 2 zile au inceput sa cada fire de par,... dupa cateva zile am avut carnaval la scoala. iar prietena mea si-a cumparat extensii naturale. mi-a spus ca au fostputin scumpe dar no... au trecut 2 luni de la carnaval, iar prietena mea inca mai are extensiile. eu pe ale mele le-am aruncat ca nu mai erau bune. Asa ca daca vrei sa iti cumperi extensii, mai bine iti cumperi extensii naturale. Sper ca ti-am fost de folos.
Da, se vede si se vede dizgratios, asa ca mai bine strange bani si i-ati naturale daca tot vrei sa-ti pui.
Probabil tu te referi la diferenta dintre extensiile din par natural si cele din par artificial si da se vede diferenta. cele din par artificial sunt mult mai stralucitoare decat parul tau natural si se degradeaza mult mai usor. daca vrei sa iti pui te sfatuiesc sa iti pui din par natural si sa mergi la un salon sa iti fie puse bine. succes
Intrebarea este urmatoarea: cum iti dai seama ca ceea ce cumperi ca fiind 100% natural chiar este?! cuticule.sau?! cum verifici?
ovidiunicolae întreabă:
Tass_Daissy_1984 întreabă: