Nu se merită. Am avut 2 fake-uri din astea (de la maicămea) şi nu-s fake degeaba. ţinea mirosul maxim o oră, really.
Aşa-i la orice fake. Haine, genţi, telefoane. Sunt. de câţi bani dai pe ele. Adică ieftine.
O zi faină!
Am avut un copacabana pe o sticla neagra asa adus din afara...persoana sustinea ca e original, mi-a prezentat factura cu produsul 90 de euro pe o sticluta mica, si am dat peste un fake intr-un targ la 40 de ron, identic ca ambalaj. l-am achizitionat, mirosul era oarecum diferit dar nu foarte puternic sesizabil, cat despre persistenta, fake-ul tinea cam o zi si o noapte, celalalt tot mai mirosea dupa 3 zile. oricum, m-a multumit fake-ul cu toate ca il luasem numai sa vad diferenta... deci pot sa sustin ca vreodata in lipsa de bani sau in cazuri urgente, as putea sa ma bazez pe un fake.
bafta
Adevarat, mi-am luat odata un parfum original si o copie.
Diferenta era de la cer la pamant.
Nu mirosea decat 10 minute... iar cel original 2 zile mirosea.
Deci, mai bine strangi bani si i-ati parfum original.
Ma refeream la acelea care se prezinta gen refan, sau altele care se stie din start ca sunt copii ale unor parfumuri celebre, ce se vand la ml, esente sau parfum gata facut, am mirosit si nici nu se prea aseamana mirosul, nici nu persista.nu se merita sa dam banii pe asa ceva mai bine dai un ban dar stii ca ai calitate.
Am cumparat dar erau printr-o colega de-a mea care le avea de la care le fura din port. Unele parfumuri au fost fff bune altele nu prea.cred ca trebuie sa incerci.