anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sooo...toamna asta merg la o nunta.Ideea e ca nu prea am idee cu ce sa ma imbrac. M-am gandit la o fusta neagra si un corset negru si o pereche de pantofi cu toc. Dar nu stiiiu.Astept idei si imagini.

P. S.~~eu sunt mai micutsa de inaltsime si slabuta. Cel mai boon rasp.primejte o fundabig grin!

Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
| LucAndrei a răspuns:

Negru la nunta? Eventual la imormantare.

| Romancutza a răspuns:

Pai parerea mea ai putea sa te imbraci in negra numai daca esti domnisoara de onoare (pentru ca parerea mea numai cand moare cineva te imbraci in negru asa-i?)ok eu iti propun tot ceva inchi exemplu in moro sau in mov fain inchis nu? si un pantof cu toc merge de minune a ai putea sa iti ei si o rochie cred ca ar merge a important e sa te simti bine si sa dansezi cu baiatul viselor tale nu?(daca ai daca nu iti vei face). Sper sa iti placa raspunsul leu si sa primesc funsitalove struck mersikiss si distractei placuta.love struck.kiss.

| Patriii a răspuns:

Of.Va rog politia modeilaughing.
NU, NU, NU.La nunta nu asa.Eu ti'as propune o rochita multa, peste genunghi o culoare vie, pantofiori cu toc, dar sa nu fie cu bot ascutit, decupati in fata sunt cei mai ok. Sper ca te'am ajutat.

| AddaXD a răspuns:

Pai... parerea mea e ca la o nunta nu e momentul perfect sa vii imbracata complet in negru. Fiindca vine e deja vara eu cred ca te poti imbraca cu ceva dragut si in trend. Pantofii cu toc zic ca sunt ok - dar nu pe negru. Uite cum m-as imbraca eu:
-fusta nu mai lunga de genunchi pe o nuanta de albastru
-bluza fara maneci in nuanta cu fusta sau macar sa fie culoarea cam la fel
-o pereche de margele dragute tot intr-o nuanta de albastru
-sandale cu toc - sa se asorteze
-o floare draguta in par de preferat un fel de crem - stii agrafe care seamana mult cu florile dar care nu se vede ca sunt agrafe

Chestiile astea merg si la cum se poarta. si e de preferat sa nu folosesti mult machiaj happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde ce inseamna "slabuta" la tine?

Daca esti foarte slaba:
ai putea incerca o rochie mai ampla peste tot, eventula cu ceva in talie, pentru a parea cu forme, iar cand vine vorba de culoare poti opta pentru verde, albastru, galben, maro, rosu(daca tot e toamna) sau chiar o combinatie, evident nu intre toate culorile mentionate mai sus. Pantoful depinde de ce culoare alegi rochia, dar cred ca la culorile spuse de mine ar merge un negru, ca sa nu stricihee hee

Daca ai forme:
punele in valore cu o rocie mai scurta, nici tanti Aglaia din deal, dar nici fufa nr 1hee hee, spun eu cam la jumatea pulpei. Ar merge bine o rochita babydoll de sub sani, un gri sau un albastru cu tente de gri. Daca rochia ar fi mai mult gri, poti incerca pentru un pantof rosu, nedecupat, simplu, eventual cu platforma daca poti rezista la dans. Un rosu simplu si intens, eventual din. catifea, bine nu catifea, dar am un lapsus acum, ideea era sa fie mat, nu cu tot slipiciul de pe lumewinking.

Daca nu poti purta toc:
Incearca o pereche de sandale romane, negru(posibil si maro) cu o rochie alba, frumoasa simpluta. Daca ma gandesc mai bine, incearca sandalele(care sa fie fara toc, daca sunt romane) maro, pentru a putea lua cateva bratari/cercei de lemn, maro.

Sper sa te fi ajutat sfaturile melehee hee
P. S. incearca sa nu fii o pitzipoanca in roz cu sclipici din cap pana in picioare, si nu iti aranja foarte in detaliu parul, un par intins sau putine bucle largi, ar merge la fiecare din variantele de mai sus.:*

| AidaAmaranta a răspuns:

Nu te prea imbraca in negru

| b_9797 a răspuns:

Cum sa te imbraci in negru? La nuntă trebuie să te îmbraci în ceva extrem de elegant, în culori vii, comfortabilă, sa fie in ultimele tendinte si sa se potrivească foarte foarte bine cu pantofii pe care ii porţi. Fă-ţi o intrare de senzaţie!winking

PS. Caută o rochie care să te avantajeze, eventual invită o prietenă să mergeţi împreună la cumpărături.

| andootza a răspuns:

Si eu am fost in dilema pana mi-am ales o tinuta potrivita pentru o nunta la care am fost in mai. Iti recomand cateva site-uri care m-au ajutat sa-mi aleg ceva care chiar mi s-a potrivit de minune: www.amafashion.ro, www.tuatara.ro, www.dreamfashion.ro, www.pantofiori.net. Bafta la shopping. Sigur vei avea cea mai frumoasa tinuta.

| candydream a răspuns:

Pai ai putea purta o rochie din satin in culoare pastelata pana la genunchi sau chiar mai lunga. Daca esti mai slaba atunci poti purta orice fel de rochie chiar si mulata. O pereche de pantofi cu toc. O geanta plic mai inchisa la nuanta de cat rochia si accesorii (turcoaz, liliachiu, gri)

| iulia23_3871 a răspuns:

Da eu zic ca e buna alegerea ta dar culoarea nu e potrivita.