In Romania am observat că BlackFriday au genul de preturi, de exemplu la laptop x preț de 1500 lei redus de la 2000, deși prețul lui este de 1500 in general. Foarte putini fac reduceri într-adevăr reale, doar să știi prețul de la x și y sa ii urmărești și atunci poți să zici ce bun preț, in schimb, efectiv cumperi la același pret.
In Germania pe când am fost, într-adevăr sun Lt reduceri și nu numai de BlackFriday, au anumite săptămâni când se termine un anotimp. Țin minte că era un magazin TK-Maxx cu haine de foarte buna calitate, de firma. De-acolo mi-am cumpărat de fiecare data rochițe de la 150 euro cu 5 euro, bluze de la 50-70 euro la 2-3 euro. In Grecia unde sunt și acum au reduceri in această zi 50-90% reduceri.
Îți recomand să cumperi de pe site-urile din străinătate, acolo într-adevăr vei economisi bani. Poți să mai corupți câțiva prieteni pentru a împărți taxa de transport, vad iasă mai ieftin.
Blackfriday la noi e doar o chestie de marketing. Nicio legatura cu reducerile
Azi îți vând un telefon cu 4000 lei care de fapt e 3000, cu o săptămână-2 înainte de BF il day cu 5000, de BF il dau cu 3899, 99.
Asta înseamnă BF la noi