| fsdfdsfdsf a întrebat:

Stie cineva daca gasesc in Kaufland ( nu intrebati orasu, ca in toate e aceeas marfa, preturi si oferte ) nuantator de par dar nu din ala la plic, ci din ala ca samponul! PLS. Daca da, care e mai bun? Ce preturi?

6 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Singurul nuantator [gri reflex de la kallos restul nu sunt decit sum forma de vopsea la plic]ceva la 6 7 ron

| fsdfdsfdsf explică:

Am citit undeva ca cele de la Kallos fac mov! GEN : cred c.ai vazut babele alea cu parul mov! laughing

| lextim a răspuns:

Cele de la Kallos sunt bune. Reflex se cheama daca nu am insel si se gasesc in Kaufland. Sunt foarte bune. Dar pentru rezultate mai bune intereseaza-te pe google despre aplicare, in cazul in care nu sti.

| Carlaaa a răspuns:

Da se gaseste [ de acolo iau ]. Eu de la Kallos folosesc, este foarte bun si are si un miros placut.
Eu folosesc Kallos silver refflex[http://www.sigina.com/wp-content/uploads/DSC03696.jpg]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde pentru ce culoare cauti. daca este pentru blond, nu iti recomand samponul nuantator Silver Reflex de la Kallos, deoarece iese mov, nu cenusiu. Acesta ar merge mai degraba pe par brunet sau de alta culoare, ca sa dea niste reflexe movulii. Poate ca ceea ce cauti tu e sampon colorant, aceea e alta poveste. Spor, www.sigina.com

| SuperLover a răspuns:

Cred ca da. Eu stiam de cele de la Kallos. Sunt si sampoane care dau reflexii argintii, dar sunt si unele care au un recipient ca sapunul lichid.