Îți recomand 2 magazine de haine și încălțăminte care îmi plac și mie și anune:SportVision și Sportisimo.Aceste magazine chiar au haine și încălțăminte de calitate la prețuri reduse.
Dacă ești fată recomand sinsay. Au produse super faine pentru adolescenți la prețuri foarte bune mai ales dacă prinzi și reduceri și calitatea e foarte foarte ok pentru prețurile alea. Ar mai fi și waikiki cu prețuri ok dar eu nu-s prea încântată nici de produse nici de servicii când vine vorba de comanda online. Iar o recomandare ok e miniprix, lucruri drăguțe și ieftine. În rest, astea clasice de la știi și tu : hm, bershka, reserved etc. Aș mai recomanda din afară asos, fashion up, servicii foarte bune, haine frumoase, serioși și chiar transport absolut gratuit de la o anumită sumă, singurul eventual inconvenient ar fi că trebuie să platești cu cardul și durează un pic mai mult până vin produsele întrucât vin din afară.
Orasay,H&M,Bonprix...eu de pe aceste site-uri imi comand de mult timp si sunt foarte mulțumită. Sunt site-uri serioase si de exemplu la H&M sunt acum reduceri foarte mari iar la Orasay daca prinzi livrare gratuita daca ai noroc.
anonim_4396 întreabă: