| Lorenuta2000 a întrebat:

Ştie cineva vreun magazin de cadouri sau ceva de genul asta in mallul de la Ploieşti? Prietena mea cea mai bună mi-a luat cadoul dintr-un astfel de magazin cand a fost ziua mea, dar ea a fost la Bucuresti. Se apropie ziua ei si ma gândeam ca asa voi gasi cel mai bun cadou. Aşadar, daca exista un astfel de magazin dati-mi multe detalii in legătură cu locatia sunt praf la orientare in spatiu happy mersi :*

1 răspuns:
| Neo12 a răspuns:

Nu am fost în magazine din Ploieşti, însă îţi pot recomanda site-uri de unde-i poţi comanda lucruri frumoase sau crea ceva.
De aici îi poti comanda un lucru pe care să-l poarte/purtaţi. Îi poţi face un tricou cu numele său, trupe, desene favorite sau ce ştii că-i place mult.
Poţi face o ramă foto cu poze de ale voastre.
https://www.facebook.com/......media/set/
Ar fi foarte utile nişte haine/încălţăminte pentru că ştii că sigur îi folosesc.
Poţi comanda de pe Bershka, Stradivarius, H & M, vmzona.com, preţuri pentru tine, kalapod.ro, kyk.ro, atmospherefashion.ro. Dacă vrei şi alte siteuri, îţi las.
Poţi să-i comanzi şi o bijuterie ceva, recomand argint/aur pentru că ştii că nu se deteriorează.
Îi poţi cumpăra jocuri/cărţi/parfumuri şi altele de pe eMag.