Afirmatia isi are origine in opera unui carturar francez.Comunica ideea de amprenta personala obligatorie.Se aplica mai ales in lumea artei.
Este doar partial adevarata. Este adevarat ca stilul (in sensul de modul de prezentare si comportare in societate) este primul observat la un om, dar omul este cu mult mai mult de atata, calitatile lui principale nu pot fi cunoscute decat dupa o lunga perioada (de aici vorba ca trebuie sa mananci o caruta de sare, impreuna cu un om, pentru a ajunge sa-l cunosti). De multe ori se afiseaza, in relatiile cu altii, un anumit stil, care, la o cunoastere mai aprofundata, nu concorda cu caracterul real al respectivului. Numai bine!
Contra. Omul nu poate fi un stil, e de-a dreptul absurd. Fiecare om are un stil al lui, bine mai sunt şi unii care se îmbracă cu ce le cade la mână sau cu cele mai banale şi stupide piese pe care el le consideră frumoase, dar nici un designer vestimentar nu ar accepta asa ceva. Bine, acum se zice că gusturile nu se discută, dar totuşi...
Chiar nu cred ca un anumit stil defineste in totalitate un om.Intr-adevar unii se imbraca altfel decat cei cu (multi) bani. Exista printre acestia oameni care s-ar imbraca mult mai bine si cu stil daca ar avea posibilitatea. Dar chiar nu o au, insa poate sunt mult mai destepti decat cei imbracati numai la designeri.Deci,ideea ta mi se pare gresita.Bine tu poti analiza oamenii dupa cum vrei!
Anghelina, eu am aceeasi intrebare, dar cred ca fiecare om isi are stilul sau de veata, deoarece nici o persoana nu seamana cu cealalta toate sunt diferite, dar in unele momente si unele persoane ca sa o inteleaga pe alta ea trebuie sa intre in stilul celeillte persoane ca sai inteleaga problema dar totusi raminem fecare cu stilul sau.
Ana260124 întreabă: