| FallingRain a întrebat:

Stiti site-uri cu tricouri mai frumoase cu Green Day si Nightwish? Sau mai ales cu My Chemical Romance dar sa nu fie din The Black Parade ca sunt foarte urate... Si sa fie pentru fete big grin Apropo, sa nu fie foarte scumpe, ca am vazut undeva cu 15 lei si altundeva cu 150. Deci daca stiti ceva site-uri cu astfel de tricouri si sa nu fie taxa de transport foarte mare, scrieti-le aici. Este de ajuns sa fii primul care dai un link din fiecare si ai funda din partea mea. Astept cat mai rapid. Si sa nu uitati ca sa nu fie cu The Black Parade. De preferat cu Three Cheers For Sweet Revenge :X:X:X Va astept sa cereti funda...

3 răspunsuri:
| bd a răspuns:

Mai, la mine in oras(Brasov) au tricouri foarte faine in Gravo ( 50 lei)

| xdeex a răspuns:

Incearca pe bestial.ro eu mi-am luat de acolo, dar nu ma pot declara prea multumita, materialul e de proasta calitate plus ca tricourile vin cu probleme. Totusi poate-ti plac cateva

| CuddlyNightmare a răspuns:

Singurul site pe care il stiu cu tricouri bune de la orice trupa de-asta e hot topic. Din pacate nu cred ca e in Romania. Mai e RedBubble un magazin online gasesti multe lucruri pe acolo, sunt sigura ca e si niste merch MCR.