| flavianeacsu a întrebat:

Stiti un site de unde pot cumpara si eu o placa buna de intins parul pana intr-un milion? Dar sa aiba ceramica si daca se poate teflon sau turmalina. Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
| MCRgurl a răspuns:

Evitati site-ul okazii.ro, pentru ca "cineva" a primit in loc de un telefon niste cartofi...si banii au fost deja daati. asa ca cel mai bine te duci frumusel la mall si mergi la electrocasnice si gasesti acolo. bafta!

| LoLiTaBella a răspuns:

O placa buna(cu ceramica) costa minim 10 milioane.Cea mai ieftina placa(fara ceramica) este in jur de 3 milioane

| flavianeacsu explică (pentru LoLiTaBella):

10 milioane? Serios? raised eyebrows. Placile de la Remington, cea mai buna firma, au placi sub un milion cu ceramica. Si gasesti placa cu ceramica si la 50 de lei. Mie mi s-a ars placa de la Remington si vreau sa`mi iau alta si cu teflon.

| opium a răspuns (pentru LoLiTaBella):

Am in administratie 2 saloane de infrumusetare si te asigur, din proprie experienta, ca nu exista nicio diferenta intre o placa de 1000 lei si una la 3 milioane.Pe site-uri specializate in aparatura de salon, un aparat profesional de intins, are preturi intre 100-150€.10mil e un pret absurd si nu are nici o justificare.
Intr-adevar, la regminton au placi foarte bune si gasesti sub 100lei.Un alt brand bun este Baby Bliss.