| badfryends a întrebat:

Sunt din cluj si as dori sa lucrez si eu dar nu prea stiu pe unde ce... mi-ar placea foarte mult seara si ziua este bine.am 20 de ani sunt student anul 1 la facultatea de educatie fizica si sport. oricine ma poate ajuta sa lase aicia o adresa de contact sau sa intre pe id-ul: bad_fryends

3 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

Ai putea lucra la un sistem de tip MLM -multilever marketing. Noi suntem intr-ununul si ne place. E vorba de FM cosmetics are produse de curatenie, make -up si parfumuri de f buna calitate toate la preturi f bune. DAca te intereseaza iti pot trimite cataloage sa studiezi, in special planul de marketing.

| Biencush a răspuns:

Inscrie-te la Ladys.
Daca ai nevoie de detalii, citeste intrebarile mele, sau lasa-mi mesaj. Te asigur ca nu vei regreta, ai sa castigi banuti frumosi si vei putea sa te ocupi si de scoala si de alt job, caci timpul nu va fi o problema.
http://SPAM/a/BGOIRnRJ
Succes!

| εїз a răspuns:

Vrei să te angajezi? Nu prea mai sunt acum foarte multe şanse să te angajezi, ca student, este foarte greu. Vino în Bucureşti, aici ai cele mai bune benefici, dar cea mai multă golăneală. Exemplu : Dai în cap, furi. Dar ţine minte replica aceasta " A fura, înseamnă a trăi ". Bineînţeles, acum depinde cum o concepi tu.
Pa, pa