"comand luna asta un laptop nou și mă întreb dacă merită să-mi asum riscul "
eu zic să incerci, la bafta ta, poate mai primești un voucher de vreo 2000 lei
M-aș bucura mai mult să facă dracu ceva cu angajații aceea care își bat joc de clienți pentru că sunt ei frustrați. Nu-mi trebuie mie banii lor. Voucherul ți-l trimite automat și dacă îl refuzi.
Doar bifezi ceva când comanzi și se scade din suma produselor. Și dacă nu-l folosești rămâne acolo.
Am zis... M-aș bucura mai mult să primesc produsele în starea în care mă aștept eu să fie.
Am zis... ia-l - ai avut intâmplător "bafta" de care spuneai
Eu am comandat un hard disk resigilat si a venit intr-un plic si l-am scapat si pe jos si inca merge
Eu cred ca e bataie de joc a angajatilor la adresa ta, iarta-ma ca o zic. Eu am efectuat peste 100 de comenzi la eMAG si niciuna nu a fost cu probleme. E posibil sa isi bata joc de tine la modul ala urat. Eu zic sa incerci sa comanzi laptopul, si din a patra incercare sau a cata este, va fi cu noroc.
Mersi de răspuns!
Când am returnat mânerele, mi-a spus un angajat tatuat ce nu avea față de ardelean, că mi se v-a reactiva voucherul și n-a fost așa.
Doar după o săptămâna când am avut timp să mă uit, am constatat că m-a mințit regățanu'. Și după am facut plângerea că mânerele erau folosite.
Zi bună să ai!