| Andreea9311 a întrebat:

Sunt in Bucuresti pana luni dupa-amiaza azi am fost in Plaza dar nu am vazut nimic interesant care sa`mi fie pe plac si la un pret accesibil... puteti sa imi recomandati ceva magazine cu reduceri si haine dragute prin berceni in Drumul taberei sau prin Piata Romana?

8 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu chiar in zona asta, dar aproape de piata romana. De la universitate, mergi in jos, spre piata unirii. Pe partea dreapta e full de magazine cu reduceri. Daca faci dreapta pe lipscani, chiar pe partea dreapta e unul dintre magazinele mele preferate, cu haine hippie, dar preturile nu sunt chiar asa mici (poate au reduceri acum, ca se incheie vara). Nu stiu ce stil vestimentar ai. Ar mai fi magazinul unirea, unde sunt cateva magazinase cu haine; probabil au si ei reduceri. La romana ai mini prix, chiar in spatele mc-ului de la metrou. Unele haine sunt dragute si preturile sunt accesibile.

| adeana a răspuns:

Mini prix la romana + magazine la p-ta amzei.
magazinul unirea - haine pe toate gusturile si buzunarele.
mall baneasa daca mai ai timp.

| iulia_5454 a răspuns:

Daca ai timp da o fuga si prin militari shoping center, aproape de el mai gasesti si un mini-prix

| Andreea9311 explică:

Sau mall`uri prin aceste zone...

| frida0purple a răspuns:

Kenvelo, Fox. au reduceri super tari!

| ancalazar a răspuns:

Poti merge la liberty center .la 4 statii de la city mall...cu tramvaiul 25...sunt reduceri! Sau Grand Arena langa selgross

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Illoti au cele mai tari haine si cele mai ieftineun maiou cu un desen coll 12lei o pereche de pantaloni 3sferturi 15 lei

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Zara, Illoti smug mie imi plac foarte mult hainele acolo tongue... aa si pe la piata unirii :p sunt reduceri big grin