Fraţilor e foarte greu să îţi alegi o ţinută pentru banchet.Alege în principal lucruri pe care le poţi purta şi după aia, gen nişte chino negri (sau orice altă culoare) slim pe care-i poţi purta în oraş după, un sacou sport să meargă cu un tricou etc.Nu te căsătoreşti.
Dacă vrei să nu dai greş alege combinaţia alb-negru, dacă te pricepi cât de cât la cromatică, "colorează-te" puţin.Nu recomand cămăşile cu imprimeuri, scrisuri, vrăjeli, chestii. Poţi să încerci ca mine (sacou sport gri cu negru, tenişi gri, chino negri, cămaşă albă + o cravată roz pal care să fie pata de culoare).Ai grijă foarte mult la culoarea tenului tău şi alege-ţi culori care să fie în contrast cu acesta.Accesoriile sunt cele mai importante deci alege-ţi un ceas, obrăţară, curea, butoni, ceva care să aibă legătură cu restul ţinutei, nu arunca aşa nişte haine pe tine.
Baftă!
Pai daca nu iti place in costum clasic ia tenisi negri sau gri cu blugi nu dinaia largi asa mai stramti ca de emo si camasa cu patratele sa se asortezeze si ia o vesta pe deasupra.asa merge cel mai bine. distractie placuuta.funda.sii app si eu sunt in clasa a8a si crede-ma ca stiu cum as vrea sa vad un baiat imbracat
Banchetul dintra 8 o sa fie SUPER. Bucurate de el cat despre imbracat eu-ti dau 2 idei
1.Un pantalon drept ( nu negru,ca nu te duci la mormantare,,in dungulite gri,mov arice e bine dar nu negru),o camasa cu maneca scurta( sa nu fie banala,ceva modern), pantofi, si o cravata asortata( camasa fiind deschisa la ultimul nasture nu o sa-ti vina pana sus si o sa arate super).
2.Blugi( ceva inedit deci in nici un caz banalii blugi albastri) un tricou ( aici alegi u ), adidasi ( depinde de ce blugi si ce tricou iti iei)+ o bluza/pulover( asta daca va duceti undeva la munte unde o sa fie frig)
Succes! Fundoi?
Banchetul dintra 8 o sa fie EXTRAORDINAR!
Bucura-te de el cat despre imbracat eu-ti dau 2 idei
1.Un pantalon drept ( nu negru,ca nu te duci la mormantare,, in dungulite gri, mov arice e bine dar nu negru), o camasa cu maneca scurta( sa nu fie banala, ceva modern), pantofi, si o cravata asortata( camasa fiind deschisa la ultimul nasture nu o sa-ti vina pana sus si o sa arate super).
2.Blugi( ceva inedit deci in nici un caz banalii blugi albastri) un tricou ( aici alegi u ), adidasi ( depinde de ce blugi si ce tricou iti iei)+ o bluza/pulover( asta daca va duceti undeva la munte unde o sa fie frig)
Sper ca te-am ajutat!
Depinde cum iti place sa te imbraci in general si care este stilul tau. poti sa te inspiri de aici http://bit.ly/balul-bobocilor
Pai.in orce caz nu in costum incearca ceva mai asa... un pantof sport blugi si o camasa sport
Sall,Narcys! Eu iti zic sa iti iei un costum ca sa impresionezi fetele,depinde daca esti frumos da,daca nu...te imbraci naspa,ne mai vedem, ceau, ceau!