Niciodată tată, Douglas și Sephora înseamnă suprapreț, aceiași Mărie cu altă pălărie, mai mulți bani băgați în buzunarele patronilor și mai puțină calitate pentru omul de rând, te duci acolo doar să le miroși și după să le dai tu țeapă nu ei ție.
Notino, parfimo, brasty, astea sunt bazele adevărate dacă vrei parfumuri bune, originale și nu vrei să dai o avere, aștepți câteva zile până îți vine dar rămâi cu câteva sute de lei în buzunar, să-ți scoți concubina la o pastă bună și să miroși și bine!
Pe Notino a auzit ca ar fi fake. Am fost la Douglas anul asta daca nu gresesc, cand am auzit pretul m-am speriat ) Un Invictus eau de parfum la 100 ml era cu 600 si ceva de lei daca am auzit eu bine
Băi, tata, să-ți zic drept, ce auzi despre Notino nu prea e chiar așa, adică sunt multe păreri împărțite, dar dacă știi ce să cauți și să citești review-urile, poți găsi produse originale, la prețuri bune. Dacă îți faci temele și alegi cu cap, nu te încurci. Desigur, trebuie să fii atent la vânzători, că și pe Notino sunt terți care ar putea să pună produsele mai scumpe sau mai suspecte.
Cât despre Invictus-ul ăla, sincer, la Douglas prețurile sunt cam pe acolo, știi cum e, mă duc și eu și mă uit ca prostul la prețuri... dar la un parfum de brand ăsta e prețul, frate, că e vorba de nume. Dacă te gândești că e cam scump, caută și online, dar tot e bine să-ți iei de la un site de încredere. Că altfel, s-ar putea să te trezești cu "invincibilitatea" unui parfum care dispare în câteva minute, nu cu mirosul cel bun
Nu ma prea pricep, ma trezesc ca dau banuti multi si e fake. Eu din Kendra mi-am luat parfumurile pana acum
Cauta pe compari.ro ce te intereseaza.
Notino si mai sunt magazine din astea aduc marfa din depozitele din Cehia. Sunt parfumuri autentice, le poti verifica codul de pe spate.
Ana260124 întreabă: