De aia cine e istet face screenshoturi cu 3 luni inainte, 2, 1, si compara preturile. La unele au dublat si acum au reduceri.
Sincer eu vreau sa imi de la EMAG un monitor, nu ma intereseaza ca e "black friday", il luam oricum si sincer sa fiu niciun site nu cred ca are reduceri pe bune, la noi in Romania cauta sa ne pacaleasca.
Nu stiu sa-ti recomand un site care are reduceri pe bune ca sa iti poti cumpara aragaz, dar pot sa-ti spun din experienta ca am gasit pana acum pe eMAG device-uri mult mai scumpe decat acum o saptamana pe care o sa le reduca de black friday la pretul initial. Astept sa vad ce se intampla si o sa fac sesizare la anpc, pentru ca am facut screenshot si la pretul de acum o saptamana, si la cel actual si voi face si la cel de maine. Mi se pare furt pe fata.
Nu ma refer pentru aragaz ci asa site-uri in general ca sa ma uit, poate mai cumpar una alta
Am mai urmarit 24kbeauty, nu stiu daca intra in zona ta de interes. Daca nu esti setata 100% sa iti iei ceva iti recomand sa nu o faci, pentru ca o sa ajungi sa cheltui aiurea ca o sa ti se para wow ca sunt reduceri. Cel mai bine e sa ai lista pregatita