| NesquikDuoSpecial a întrebat:

TPU, mi-a venit o idee brilianta care cred ca va putrea avea succes:

Sa fac un fel de targ de obiecte (figurine, accesorii, obiecte hand-made/ hainute.) cu preturi rezonabile, noi sau second-hand. Daca cuiva ii place ceva, imi da pe privat datele (adresa, blocul etc) si eu expediez prin posta romana obiectul. Ce ziceti? Fara jigniri!
Dau funda la raspunsurile bune sau folositoare! Woodenpints, te rog nu raspunde.
Intrebari: ce ziceti de idee?
Ce fel de produse ati vrea sa vedeti in shop?

5 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Da de ce faci discriminare?

| NesquikDuoSpecial explică (pentru Wøodenpints):

Pentru ca mereu pui răspunsuri urate si jigniri. crying

| Bianca306 a răspuns:

As vrea sa vad bijuterii hand-made, pentru haine sunt acele culori speciale (cred ca sti asta), daca s-ar putea si niste vase pictate, tablouri pictate, dintrastea artisitice, originale si unicate, poti sa faci agenda cu coli ministereale si multe actibilde, ce vrei tu! idei indraznete si nebunesti, ce iti vine tie in cap punele pe hartie si selectezi ce e mai bun, exemplu :poti sa iei o vaza si in loc de flori pui pene pictate

| ArianneWildsong a răspuns:

Ideea este SUPER! Am incercat si eu si a mers! Dar m-am lasat!
Incearca chestii vechi de-ale tale! O sa mearga bine!

| SiminaMia a răspuns:

Cred ca figurinele, accesporiile si obiectele hand-made ar avea succes, insa e mai greu la haine pentru ca nu dispui decat de un singur obiect, si poate nu multi poarta marimea ta. Poti vinde si carti editii mai noi pe care le-ai citit sau nu le mai vrei, si sa le dai la jumatate de pret sau asa ceva, multi ar cumparawinking Ideea e buna, succes ^^.