Ce pot sa zic decat: Ai ramas corigent la lb. roman? (Uameni)?
Si poate esti tu din ardeal sau unde se vorbeste cu "so" "mo". Dar asa se pronunta, de scris nu se scrie asa Bft.
Oi fi murit si tea trimis dumnezeu inapoi ca nu te vrea ( apropo nu te cred \)
"Si cand am murit era numa negru"Fratee, de ce nu ne-ai chemat si pe noi la inmormantare...hai lasa, te iertam.dar la pomana ne chemi, nu?
App.ce inseamna siopping pentru tine?
Ai intrat in moarte cerebrala, inima nu it bate, puls nu ai ata ca creierul iti functioneaza.Aste cred ca s-a intamplat ca daca ti sa constata decesul inseamna ca nu aveai pul(asta se numeste moaret cerebrala)mori pentru cateva ore
Funda?
Eu il cred ca e mort si la momentu de fata .in primul rand orice om viu cu capul pe umeri stie ca se zice "inimaginabil" :*
Sj ce zici Cand te`ai trezit era dimineata nu ))))) Sj vezi-ti sj de intrebare " Ca vb cu un pr pe mess sj m-am trezit pe o bank sj abureii ))) Intrebarea mea e : Aii trecuut ma macar de 5 anii? Ca tu din lipsa de activitate te cam faci de **** )))) Deci vezi-ti dracu de visele tale sh viziteaza alt blog :*! Ca asta nu`i de tiine ) Sj daca tot vrei sa minti Invataaa bree` sa mintii sj tu mai cu talent :"m-am trezit in sicriu si toti uameni so speriat" " uameni so " Se vede ca esti moldovean sj eu mai mult de 5 ani nu`ti dau! ))))))
3Paharel1alex2 întreabă: