Eu cred ca acea scrumiera si cu un eventual pachet de tigari e destul la urma urmei iti este coleg nu e o ruda sau cineva apropiat din familie, asa ca nu cred ca merita sa cheltui multi bani cu treaba asta.
Un parfum, o bratara de aur/argint(depinde de buget), bani, un cartus de tigari(daca tot ai zis ca fumeaza). Alege ceva ce l-ar reprezenta pe el cu adevarat. Daca este fumator asta nu inseamna ca el arata ca unul. Poate baiatul este atent cu fetele, are grija cum se imbraca si cum miroase, etc.Alege ceea ce i se potriveste lui cel mai bine! Succes!
Salut! Impresioneaza-l cu un cadou ecologic de la Greenpeace Romania : http://www.greenpeace.org/romania/shop, pixuri din hartie si plastic reciclat, semne de carte cu vapoarele Greenpeace, tricouri, brelocuri, sireturi personalizate. Pentru fiecare comanda primesti stickere si calendare de buzunar pe 2011 imprimate pe hartie reciclata.
Renunta la scrumiera! ce naiba e cu ideea asta?!? chiar nu iti dai seama ce penibila e? Are 18 ani! Fumeaza! chiar crezi ca are nevoie de o scrumiera? wau deci nu imi vine sa cred ca te poti gandi la asa ceva
Un webcam, un set de boxe, o bratara, un ceas.Toace cele enumerate de mine sunt mult mai NORMALE decat anomalia ta
Ady00pk
te'ai obosit sa sc
nu mi ruda sa dau milioane pe nu stiu ce set de boxe sau ce ai mai enumerat uh pe acolo
asa ca