| Anonimm30 a întrebat:

Tutunul merita? E mai bun decat tigarile de pe piata sau e groaznic?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Zici din ăla la pungă?
e bun dacă vrei să reduci țigările sau să te lași întrucât îți ia chefu să fumezi să-ți rulezi țigările laughing și apoi se și fumează mai greu o țigare din aia rulată decât una din pachet. Aia din pachet se fumează singură dacă o lași aprinsă, aia rulată dacă nu tragi din ea se stinge.

| darrio2007 a răspuns:

Tutunul din tigari este tratat. Netratat nu este prea bun de fumat.

| Frank51 a răspuns:

Tot fum scoate, tot particule arse de iarba iti ajung in plamani, tot aceleasi efecte are, dar adaugi timpul pierdut ca faci tigarile.

| zilog a răspuns:

Daca as fuma mi-as planta eu in curtea mea tutun asa cum altii plateaza porumb de ce sa nu platnez pentru consum personal tutun
nu prea mult sa creada ca fac afaceri cu el
SA ZICEM CA DAI 20 LEI PE ZI PE TIGARI NU MAI MULT

PAI TU STII CE SE POATE FACE CU 20 LEI!?
De 20 lei poti să îți faci o oala cu ardei umpluți
de 20 lei poti sa faci niste sarmale
de 20 lei poti sa cumperi babic sau cârnați de pleșcoi și pâine și sa ai ce să mănânci bun o zi intregă
de 20 lei poti mânca 3 mese pe zi sau să îti faci 3sandwich-uri cu ceva bun suncă presata tobă plus că îti mai rămâne de 1 sticlă de apă minerală
de 20 lei poti cumpăra ciocolată africana să îți pui și in cap
de 20 lei ce nu poti sa faci cu 20 lei de exemplu să mergi la Kaufland să cumperi 1 pui intreg la rotisor și îti mai rămâne 4 lei să iei și o portie mare de cartofi prăjiti
de 20 lei poti vizita un muzeu
de 40 lei poti cumpara o carte de exemplu biblia rockarilor sau cu alte cuvinte 1001 albume de ascultat intr-o viata
de 40 lei adica banii pe 2 pachete de tigari poti plati abonamentul la televizor
cu banii de pe 5 zile d etigari poti plati intretinerea
cu banii de pe 20 lei pot sa imi incarc telefonul mobil si sa dau telefoane la angajatori
de 20 lei pot sa imi iau o cartela de metoru cu 10 calatorii
de 20 lei pot sa mananc cea mai mare shaorma de vita
de 20 lei pot sa imi cumpar o pizza mare de 4 persoane
de 20 lei pot sa imi cumpar 20 calatorii cu tramvaiul
de 200 lei pot sa iau trenul sa merg la mare sa fac o baie in mare sa stau 1 zi pe acolo sa beau cata bere vreau eu de la kaufland sau de la penibilmarket sau lidl sa platesc o cazare de 75 lei pe noapte si sa beau si a doua zi si sa ma si intorc la Bucuresti cu trenul.
de 20 lei pot sa fac 20 de dog-uri acasa si sa le impart la 20 de oameni sarmani.
de 20 lei pot sa cumpar un trandafir frumos iubitei
de 20 lei pot sa cumpar ciocolata pentru toti copii care se joaca pe stdada bunicilor.
de 20 lei ce nu pot sa fac cu 20 lei de exemplu sa imi cumpar un sfick, sa imi cumpar un aparat de masura, sa imi cumpar un cuter o ruleta un creion de tensiune o cheie si o surubelnita,
pot sa imi cumpar reglete banda izolatoare varnes si fludor.
de 20 lei pot sa fac o salata extraordinar de buna cu salata rosii ceapa verde castraveti buni
de 20 lei pot sa imi cumpar 10 Kilograme de pepene sa mananc sa ma sparg cu toata familia si tot imi mai ramane 5 lei
de 20 lei pot sa imi cumpar 2 borcame mari de zacusca naturala super buna super gustoasa
de 20 lei pot sa imi cumpar 2 litri de must natural
de 20 lei pot sa imi cumpar 4 kilograme de struguri

| zilog a răspuns (pentru zilog):

Am eu o motivație mai bună: de 21 lei poti sa cumperi 3 Kg de pulpe de pui să le faci la grătar să măninci la friptura bună o zi întrega
frumos așa cu mujdei de usturoi cu smântână și câteva fire de mărar proaspăt
sau poți să îți faci 2 Kg de pulpe la grătar și o salata extraordinar de bună.