anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde pot comanda tigaie DRY COOKER originala? Magazin de desfacere sau online. Funda

Răspuns Câştigător
| AlleAlllexandra a răspuns:

Poi,in mall-uri. Din ce judet esti? In toate judetele sunt! Le poti achizitiona din magazinele Top Shop din mall-uri. Te-as sfatui sa cumperi tigaia Hot Pen, este de 1000 de ori mai buna decat Dry Cooker-ul. Este pe curent, nu trebuie sa pui ultei, si are 2 avantaje. :
1) l-am spus si mai sus, este pe curent;
2) iar cea de-a doua este ca e foarte mare. si foarte buna!
Si Dry Cooker-ul e bun. Acum, cumpara ce doresti tu!

10 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Topshop

| andrei733 a răspuns:

Suna la acest numar 0213017288.aici ti se va spune daca este vreo oferta la acel produs

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar in auchan militari unde au sediu - topshop? Unitatea 66, asa am gasit o adresa.

| deeadeea111 a răspuns:

Urmareste nr de telefon care apare in timpul reclamei de lea tv sau intra pe top shop.ro

| anonim_4396 explică (pentru deeadeea111):

Am intrat pe topshop, vroiam sa stiu exact unde au magazin de desfacere in auchan militari?

| AlleAlllexandra a răspuns:

Si la magazinele de desfacere sunt originale. Cumpara de la magazin de desfacere deoarece acolo poti sa vezi daca are vreun defect, si primesti si un cadou. Funda?

| anonim_4396 explică (pentru AlleAlllexandra):

Pai si mai exact unde este magazinul de la auchan militari?

| anonim_4396 explică (pentru AlleAlllexandra):

Bucuresti. Multumesc pentru detalii.

| AlleAlllexandra a răspuns (pentru anonim_4396):

Pt putin!

| AlleAlllexandra a răspuns (pentru anonim_4396):

Poi,in mall-uri. Din ce judet esti? In toate judetele sunt! Le poti achizitiona din magazinele Top Shop din mall-uri. Te-as sfatui sa cumperi tigaia Hot Pen, este de 1000 de ori mai buna decat Dry Cooker-ul. Este pe curent, nu trebuie sa pui ultei, si are 2 avantaje. :
1) l-am spus si mai sus, este pe curent;
2) iar cea de-a doua este ca e foarte mare. si foarte buna!
Si Dry Cooker-ul e bun. Acum, cumpara ce doresti tu!