Nu prea ai unde, abia gasesti si pe net pe la noi. Dar am vazut aici si sunt doar 9 lei (aveau si mai scumpi, dar vad ca doar astia ii mai au pe stoc). Vezi poate tii trimite in plic si nu te costa cat un curier.
http://www.ochelari3d.ro/......reoscopici
Am vazut mai multe site-uri care au ochelari 3d... cei mai ieftini i-am luat de pe www.ochelari3donline.ro pe la 5 lei perechia si transport gratuit oriunde in tara daca tin minte bine :D
Am vazut mai multe site-uri care au ochelari 3d... cei mai ieftini i-am luat de pe www.ochelari3donline.ro pe la 5 lei perechia si transport gratuit oriunde in tara daca tin minte bine :D
Eu am o nelamurire la intrebarea ta...si anume acesti ochelari 3D nu sunt la fel ca si cei primiti la cinematografele 3D? nu de alta dar eu de fiecare data cand ies de la cinema ii arunc, daca nu as avea o colectie impresionanta de acest fel de ochelari, desi mai nou nu mai cer ci mi-am pastrat o pereche, asa ca in cazul in care nu gasesti(si este vorba despre acest tip de ochelari, ti-i trimit)...doar ca vor ajunge abia intr-o saptamana, deoarece nu locuiesc in Romania
Am tarait sa o vad si pe asta, hahaha cineva vinde ochelari de carton cu 9 ron, bun, treaba lui, dar cat de fazan poti sa fii ca sa dai atatia bani cand sunt de vanzare peste tot cu 3 sau patru ron, eu spre exemplu am gasit set de 5 perechi la 10 ron si livrati acasa gratis, oameni buni treziti-va! ca de aia merg treburile asa cum merg in tara asta, nu va mai lasati jumuliti cu atat usurinta! nu dau numele unde am gasit eu dar am cautat pe google: "ochelari de carton ieftini" si sunt si la 2 ron bucata doar ca trebuie' sa cumperi minim 5 bucati
Am tarait sa o vad si pe asta, hahaha cineva vinde ochelari de carton cu 9 ron, bun, treaba lui, dar cat de fazan poti sa fii ca sa dai atatia bani cand sunt de vanzare peste tot cu 3 sau patru ron, eu spre exemplu am gasit set de 5 perechi la 10 ron si livrati acasa gratis, oameni buni treziti-va! ca de aia merg trebuirile asa cum merg in tara asta, nu va mai lasati jumuliti cu atat usurinta! eu am cautat pe google "ochelari de carton ieftini" si am gasit la 2 ron bucata, ce-i asa de greu?
Da' intrebarea e: unde ai gasit la 10 lei?
Asta te-o intrebat! Nu sa vii si sa zici cu cat ai gasit!
anonim_4396 întreabă:
Llolal întreabă: