| passenger a întrebat:

Unde pot gasi si eu cizme bune, din punct de vedere calitativ? Am incercat in toate magazinele : Zara, Stradivarius, Bata si in toate intra apa crying
Stiti voi alte magazine/firme?

4 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Incearca la www.miniprix.ro, sau chiar in magazinele lor, raportul calitate/pret este foarte bun, sau la Zizi Mall la Unirea (daca esti din Buc). Shopping placut!

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Si eu am avut aceasta problema.
Prin urmare am sfarsit cu ideea ca pielea e cea mai buna.
Asa ca mi-am cumparat niste cizmute si ghetute din piele.Ce-i drept sunt scumpe dar nu intra apa in ele.(Decat sa dai putin bani pe 30 de perechi care nu sunt bune de nimic mai bine dai mai mult pe cateva)

| Alexxuuttzzaa a răspuns:

Fashion House Outlet Centre este singurul centru de tip Outlet din Romania, locul unde poti gasi marci de renume international si national, la preturi mult mai accesibile decat in magazinele obisnuite. Asa ca la Fashion House Outlet Centre nu trebuie sa astepti reducerile; ele te intampina in fiecare zi, tot timpul anului Toate brandurile internationale si locale existente in centru iti ofera, stil eleganta, moda, si calitate la cel mai inalt nivel. Cum scrie si mai sus sunt toate firmele in acest magazi si sunt de calitate. Sper ca te-am ajutat fundita:X

| passenger explică (pentru Alexxuuttzzaa):

Si unde este asta?