La 55 de lei alea sunt abibas... sau aididas sau adibas sau abidas dar nici de cum adidas! eu nu inteleg un lucru: de unde mania asta opsesiv compulsiva a romanului de a avea haine de firma desi nu are bani de haine de firma (nu zice nimeni, asta este nu prea ai bani, se mai intampla si nu este un capat de tara)! dar de ce sa te dai ceea ce nu esti? ca sa pari mai smecher? ca sa pari mai cool? prin ce? ca ai un tricou fake?
pai cum poti tu sa te simti bine despre tine mintind prietenii tai cei mai buni, sau alte persoane?
adica unde este problema daca porti un tricou mai ieftin de la o alta firma care este original si nu o facatura ieftina? chiar in halul asta de habotnici am ajuns? pe unde ma uit vad numai fake-uri ieftine si proaste, pe care toata lumea le vede si le stie, deci nici nu poti sa pretinzi ca e de la firma respectiva, si atunci? decat sa iei, in cazul nostru, un tricou sintetic si prost pe care scrie adidas nu mai bine iei unu de la killtec, puma, reebok care sa iti intre in buget? adica pe bune pana unde merge infatuarea asta?
si stiu ca o sa te superi, si stiu ca o sa ma blochezi... dar exista acea mica parte prin care poate sper ca te-am facut sa intelegi! ramane de vazut!
Tocmai aici ai problema ca nu ma consider smecher... cat de prost sau de destept sunt in mod sigur nu esti tu in masura sa decizi! iar daca am probleme mintale, hhhhmmmmm oare intr-o masura sau alta nu avem toti?
hai sa cadem de acord ca am niste principii foarte stricte de la care nu fac rabat!
in rest NUMAI BINE!
anonim_4396 întreabă:
kytyna întreabă:
thisissolawl întreabă:
Dobroiu_Felix_Adrian_1997 întreabă: