Daca ai un ceas de firma mergi la reprezentanta si ai sanse sa gasesti modelul original. Daca nu, gasesti la orice magazin care vinde ceasuri, mergi cu vechea curea la tine ca sa te asiguri ca cea noua se va potrivi ca dimensiune si ca sistem de prindere.
La mall, la ceasornicarie de obicei sunt destul de ieftine, poti sa incerici si la o pielarie
Eu am avut vreo 3 curele din piele si tot s-au rupt. Acu mi-am luat una de imitatie si vad ca tine mai mult ca alea. Am fost la o ceasornicarie si mi-a si inlocuit-o pe loc cu doar 5 lei.
Vezi la CurelePiele.ro, uite aici http://www.curelepiele.ro/produse/curele-de-ceas au multe si sunt de calitate, mi-am luat si eu 2, una pe albastru, mi-a placut culoarea;-)
Buna seara. Pe "Okazii" (id "lumi_nitza", tel. 0766878598), sau pe "ceasuridemana.ro" (id "luminitza") vand curele din piele pentru ceas lucrate manual, modele, dimensiuni, culori diferite la preturi comparativ mai bune decat ce se vinde pe site-urile de profil. Se pot confectiona si la comanda, functie de aceste criterii. Multumesc!
Incearca pe romchrono.ro. Au curele de ceas de vanzare. Am si eu una si sunt foarte multumit.
Salut, fac curele de ceas manuale din pile. Intra pe www.cureleceasuri.ro sau Manufacture de Gusantes.
Distribuitor Constanta de curele ceas piele, baterii ceas Sony, baterii lithium CR.Tel.0764.533.165.
AlexCrb întreabă:
anonim_4396 întreabă: