.ar fi bine ca pe ultima suta de metrii sa slabesti macar 1 kilogram.si sa-ti iei o rochie stramta la sani si larga jos, sa fie pana la genunci...si fara tocuri.automat...culoare neagra.sa te faca mai slaba si pantofii negru cu rosu ceva culoare, si o geanta frumoasa.si dupa banchet sa slabesti, pentru ca esti micuta si grasuta scuza-ma ca-ti zic(dar rochia pe care ti-am descris-o este excelenta for you)fundita.te rog?
Categoric sa nu porti rochii stamte, ar arata penibil.incearca rochii mai largi dar nici foarte largi.in legatura cu culoarea:poti folosii un rosu sau galben, daca vrei chiar oranj
Buna,o rochie cu decolteu in v, neagra cu o linie argintie la decolteu si ar fi bine deasupra taliei un cordon nelegat.Ai grija ca rochia sa nu fie mare de tine, dar nici mulata
Cred ca un negru ar fi destul de bun. Si incearca o rochie putin mai stramta pe talie si infoiata in jos, astfel nu ti se va observa prea mult fundul. Incearca o rochie pana la genunchi. Uite aici un link: http://www.google.at/......tp?/imgres
:D Sper ca ti-am fost de ajutor.;))
Pai, poarta o rochie alba, sau mai bine bej, pana la genunchi, de sub bust sa vaporoasa si poart-o cu niste sandale care sa nu fie leghate in picior cu curea, si sa aiba niste pietricele colorate. SPer ca te-am ajutat. FUNDA?
Buna din nouincerca sa nu porti rochie cu buline, balerini sau sandale cu talpa lata. Daca vrei mai multe detalii imi dai mesaj.O zi placuta
Ma scuzi pentru greseala.am scris "genunci"...in loc de genunchi.))))).sa nu crezi ca nu stiu "chi'sau "ce".sorry.scriam repede