| ღβ3b3LuSa a întrebat:

V-ati cumparat rechizitele? Daca da, ce?

10 răspunsuri:
| Anileda a răspuns:

Nu, mai astept o saptamana, am timp suficient, nu ma grabesc.

| Slow a răspuns:

Nu, inca nu. Am tot trecut pe langa ele in magazine, ignorandu-le. Oarecum mi-e lene sa imi caut tot ce imi trebuie laughing de obicei mi le iau in a 2. a saptamana de scoala, dar nu imi vor lipsi caietele mari si cu coperti cat mai colorate, vreo zeci de pixuri, toate culorile si un stilou. Astea sunt in capul listei. Restul...depinde ce ne cere fiecare profesor...

| Slow a răspuns:

Si apropo @clofu, a intrebat CE rechizite, nu de ce laughing e o mica virgulita acolo. Si chiar daca nu ar fi fost, nici cu slujba nu s-ar fi transformat acel "Daca da, ce?" in "De ce?" laughing

| mimiwewem a răspuns:

Inca nu!
eu anul trecut mi-am cumparat cate 10 caiete de fiecare mate si romana... pixuri o multime.ca eu le stric...
stilou:X:X:X*(intru a 9)dar tot imi iau ca imi placee:X

| aty91 a răspuns:

Nu inca, doar niste caiete, pixuri...

| Anonim_5618 a răspuns:

Da
esti invidioasa?

| clofu a răspuns:

De merewinking si...pentru ca am avut cu ce tongue

| mihamihaela1234 a răspuns:

Mda... 10 caiete de mate mici+5 caiete de romana mici+4 caiete studentesti(mate si rom), un creion rotring+guma de sters, rigla, pic, trusaa geometrik si un penar...si imi ajunge pentru toata cls a 9-ahappy

| Mihay4 a răspuns:

Mi-am cumparat spray de stranut, gume sa lipesc pe sscaune

| LadyBy a răspuns:

Daphappy Trec intr-a 5-awinking
5 caiete studentesti romana si mate.
5 caiete romana mici.
Un pix rosu, unul negru si celalalt albastru.
Un penar albbig grin
O pereche de blugi negri(fac parte din uniforma)
O camasa alba(face parte din uniforma)
O cravata rosie(face parte din uniforma)
Stilou nu mi-am luat pentru ca nu e un stilou obisnuit pe cel care l-am avut pana acum(a costat 70 lei, iar acum l-am vazut, costa 130 lei, deci nu meritalaughing)
Creion nu mi-am luat pentru ca imi place sa desenez si am creioane speciale(cu mina)care au costat nu mai putin de 70 de lei.
1 caiet de muzica
2 caiete de geografie.
1 ghiozdan
happybig grin

Întrebări similare