| RecycleBin a întrebat:

Va plac ochlarii astia? eu ii ador :O:O;-x:-x:http://eyeglasses.go-optic.com/DFRAMES/IMAGES/Ray_Ban_RX 5121_2000.jpg.sa imi ziceti de ce va plac. dau funda

15 răspunsuri:
| BAliinuShaa a răspuns:

Mie imi place a3a perechebatting eyelashes
Asa sunt ochelarii 3D in Franta.
Se poarta fpoarte mult acest gen de ochelari.si e frumos sa ai cat mai multe culori sa ii asortezi la niste tricouri cu imprimeuri love struck
Foarte cool smug

| cornel a răspuns:

Sunt draguti

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Pai, pur si simplu imi plac; x

| Lollypop a răspuns:

Marfalove struck

| Lollypop a răspuns:

Sunt interesanti si mi se pare un model frumoshappy

| SentimenteColorate a răspuns:

Da is cool

| Tequilaaaaa a răspuns:

Mie a treia pereche imi place deoarece sunt mai simpli, da totusi au ceva special si dupa parerea mea negru merge cu orice.

| Evaa a răspuns:

Eu am ca ultimul model pe negru. numai ca sunt cu ramele rosii big grin

da, sunt foarte faini :X

fundita?:X

| georginika a răspuns:

Sunt super ochelarii de la firma asta.EU am Ray Ban P...si imi plac pentru ca te protejeaza de razele soarelui si nu iti obosesc ochii

| xAvrilx a răspuns:

Imi plac cei cu simbolul lebedei, cel mai mult. Dar toati sunt fainiwinking.

| DeDii a răspuns:

Imi place; x iti da un aer de fata cu bun gust; x imi plac foarte mult aia din mijloc toti sunt faini da depinde de gusturile talewinking

| ChocolateDroid a răspuns:

Ce coincidenta! Eu si Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ BarBie Rhymez Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ avem ochelari la fel :)) se poarta f mult ultimii, cat mai colorati. Eu am pe rosu :D Si vreau toate culorile :)
Uite cum am eu : http://www.sojones.com/......unnies.jpg
Toti imi plac;) Sunt draguti!

| madalina97_7913 a răspuns:

Pei auriul de obicei da un aer elegant, shic. in plus se poarta foarte mult in ziua de azi cat mai sclipitor cu putinta, ca sa iesi cat mai mult in evidenta. asta cred eu tongue

| SweetySweet a răspuns:

A3a pereche sunt dragutzyhee hee

| boy_cristi a răspuns:

Wow...sunt superbi, ti i-as face cadou daca eram in Romania happy