Nu îl cunosc, deci nu are cum să'mi placă de el.
Dacă te referi la muzică, eu nu ascult melodiile lui.
Zi faină!
Buna seara! imi place foarte mlt justin bieber.este talentat, are o varsta fragila si e si dragut.nu ma pot decide pe cine sa aleg. ajutati-ma voi:justin bieber
sau
justin timberlake, care e la fel de dulce si dragut
Te rog mult mult mult de tot.Si va rog si pe voi ceilalti mult mult mult de tot.Nu mai postati intrebari cuJustin Bieber.
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cred ca intrebarea mai e pusa de "n" ori si sa iti dau un raspuns generalizat 98% din utilizatorii site-ului il urasc adr mai sunt si cateva foci esuate care il iubesc si ii plictisesc pe ceilalti cu el/
Sper ca te-am ajutat xoxox
Abia astept sa moara. Dau petrecere si la inmormantare deschid sampania. Deci nu.
Si app.la shopping?
Buna!
Daaa, canta fain dupa parerea mea
P.S. lasati fata in pace s-o fi grabit si ea si a uitat un ''e'' ce va luati atat de ea?!
NU! Cred că i-aş da foc cu prima ocazie. Dacă s-ar afla în faţa mea i-aş trage tot părul din cap şi i-aş desfigura faţa [să nu exageram], dar nu, nu îmi place!
Nu, și nimeni nu mă poate schimba.
Și ăștia de aici mint toți cu nerușinare.
se scrie Giastin Bibăr
Bună.
Da îmi place, sunt fană.
Numele lui se scrie : Bieber, nu Biber.
O zi bună.
Bună din nou.
Am observat că am primit o grămadă de " Stupid " şi " Nefolositor ". Bănuiesc că aceste aprecieri le-am primit datorită faptului că sunt fană, iar celor care nu sunt fani, le daţi " Folositor ", " Amuzant " sau " Inteligent ".
Buna.
Pana si mama mea a zis ca e urat si ca nu canta prea frumos.
Si nici mie nu`mi place.
P.S.: Am vorbit foarte serios la faza cu maicamea.
Pa, pa.>
Nuu!
Dar abia ajtept sa raspunda Lady J sa vedem ce minunatii mai zice despre gayu`` ala
Mie imi place doar cum canta, cum arata zici ca e travestit...scz pentru. fanii/fanele lui JB