Cumparand lucruri care chiar conteaza? desigur ca da, si aceste lucruri sunt experiente benefice pentru noi oamenii, numa sa nu dam in dependenta, faza e ca greu gasesc ceea ce imi place
Da, dar doar cand fac cumparaturi pentru mine, gen haine, incaltaminte, etc. Chiar daca sunt baiat, am o mare placere sa fac shopping.
Daca as avea un card cu fonduri nelimitate, crede-ma, as sta cu zilele in Mall si prin magazine
Da dar offline.
Uneori stau cu orele, casc gura si umplu cosul iar in alte cazuri... dumnezeu cu mila.
In alte cazuri sunt cea mai buna la casa omului, mi se ia de tot, nu ma vreau nimic, nu imi mai trebuie nimic, poti sa-mi zici ca-mi dai jumatate din magazin ca eu te dau dracu' pentru ca vreau doar sa stau in pat cu ciocolata calda.
Pledez pentru shopping online, urasc sa stau la coada, nu-mi place inghesuiala si pur si simplu imi pica rabdarea proband haine.
E printre chestiile de care fug mereu.
Mi-e atât de groază și lene.
De-asta prefer să intru online, să dau scroll și dacă-mi place ceva, comand.
Și în momentele când mama se trezește să facem cumpărături...
ei bine, mă ia pe mine doar dacă vrea să stea puțin
Salut! Da.Mult.E terapeutic. Daca asa avea bani nelimitat as sta numai la cumparaturi.Am o satisfactie maxima cand ajung acasa si despachetez ce am cumparat.Stiu ca ma fac mai frumoasa, indiferent ca sunt cosmetice sau haine.Cumparaturile de mancare nu se pun.
Numai produse care se strica repede, incomplete, inutilizabile, daunatoare, ce, sunt masochist?
La inceput, dupa incepe sa ma doara capul, asa patesc mereu la cumparaturiInsa dupa sunt foarte multumita de ce am cumparat, deci merita:3