Sunt fake 100%. Pretul unor conversi originali este mult mai mare. Daca pe site iti prezinta un produs ca fiind original iar tu primesti ceva fake poti sa le faci reclamatie la OPC. Dar exista riscul si pe site sa fie mentionat ca nu sunt originali si sa te pacalesti ca nu te-ai uitat atent.
N-ai sa vezi asa ceva ) Eram si o eu de o pagina foarte populara de sneakers. Toate produsele erau la jumatate de pret. Majoritatea perechilor erau modele recente care costa peste 900 de lei (originali), dar pe site erau toti la maxim 450 de lei si daca te uitai mai bine la poze iti dadeai seama ca sunt editate, iar multe le gaseai si pe alte pagini. Cum pretul (pentru romani) tot e mare, ei nu baga de banuit. Totusi o tipa a intrebat daca sunt originali ) Cei de pagina au spus ca sunt, asa ca eu, curioasa, i-am intrebat (in comentarii publice, le vedea toata lumea) de ce au asa multe reduceri si de ce nu precizeaza ca sunt de 50% ghici? MI-au sters comentariile. Apoi m-am apucat sa povestesc de ce sunt fake si cat costa de fapt o pereche originali. M-au blocat, nu mai pot sa dau comentarii sau ceva pe pagina )))) Ce oameni
Din păcate n-ai cum să îți dai seama daca sunt originali dau nu chiar și paginile populare sunt deja falsificate băga preturi uriașe și de calitate nu tocmai buna.Cel mai bine e sa nu îți cumperi ceva de,, brand'' pentru că nu există siguranța de a fi ok dar nici ceva de proasta caliate, ieftin.Cel mai bine după părerea mea e atunci când alegi din magazin vezi cu ochii tai nu de pe net ex de la CCC, Deichmann, Bershka etc
Asa e.
Aproape 99% fake. Dacă ai o chitanță, ceva, orice dovadă că ai plătit marfa aia, poți face plângere la ANPC.
Nu am cum sa fac plângere pentru că am 15 ani și cea mai mare problemă nu sunt banii ci faptul că nu mi-am ascultat părinții pentru că ei au spus sa nu ii cumpăr dar nu am ascultat.Problema e sa nu reziste conversii sau sa se ruoa repede și apoi să mă simt prost fata de părinții mei Asta e învăț din greșeli nu mai cumpăr nimic de pe net.
Parintii tai aveau dreptate. Daca sunt fake nu inseamna ca nu sunt realizati bine tenesii si nici nu inseamna ca nu rezista.
Daca doresti sa faci reclamatie o pot face parintii tai, le recunosti ca ai gresit si vii cu o solutie buna si plauzibila. Daca vrei totusi sa iti tii ambitia ta iti recomand sa fii atent cum ii folosesti si sa ai grija de ei. Asa nu ii vei rupe si deteriora repede.
As vrea sa pot sa atașez să îți arăt dar nu știu cum
Paulicass întreabă: