| Alexyuer a întrebat:

Vă rog raspundeți repede, am nevoie de sfaturi!
Am dat o comandă pe eMAG de un telefon scump(4000 lei),pe eMAG am un nume (Marius) iar în realitate eu am un alt nume(Alex)și la livrare curierul îmi va cere buletinul? Are ceva dacă trimit un părinte, rudă să îmi ridice coletul în locul meu sau anulez comanda? Ce pot să fac?

6 răspunsuri:
| Sekim a răspuns:

Ma indoiesc ca iti va cere curierul buletinul la livrare. Datele introduse de tine, in special numarul de telefon ma gandesc ca iti apartine, deci, de ce ar suspecta ca esti alta persoana daca tu ai raspuns la apel? Nu cred ca ai mai intrat in contact cu vreun curier pana acum rolling on the floor. Oricum, in cazul in care iti va cere un act de identitate, pur si simplu ii explici ce s-a intamplat si produsul va fi returnat, ulterior eMAG iti va vira banii inapoi in cont.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Anulează comanda dacă nu poți fi prezent fizic la sosirea curierului. Dar, ești minor de ți-ai dat un pseudonim în locul numelui real? Poate fi chiar catalogată drept fraudă ceea ce faci.

| Alexyuer explică (pentru ValentinMihai78):

Da am 16 ani, eu pot fi prezent fizic la sosirea curierului dar îmi e că nu-l mi-l dă din cauza asta

| Alexyuer explică (pentru ValentinMihai78):

Dar dacă anulez îmi voi primi banii inapoi, nu?

| suntserios a răspuns (pentru Alexyuer):

Inca odată, curierul nu cere buletin.

| dianyss a răspuns:

Nu iti va cere buletinul la livrare firma de curierat insa va recomand sa cereti informatii ferme la relatii clienti eMAG. Date de contact Emag: https://www.telefoncontact.online/telefon-contact-emag-romania/