| Roxana_6190 a întrebat:

Va rog sa imi ziceti si mie ce cadou ii pot face doamnei de matematica de ziua ei?(ziua ei este miercuri)? Va rog idei! Pe langa un buchet, o decoratiune florala altceva ce as putea lua? Va rog mult sa-mi dati idei! Multumesc anticipat tuturor celor ce ma vor ajuta!

8 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

O cana frumoasadin portelan dotata cu sita si capac pentru ceai.

| Bishop a răspuns:

Eu zic ca-i suficient un buchet de flori. Dar, daca luati toata clasa ii puteti lua un buchet de flori si niste bijuterii.

| Shery a răspuns:

O bijuterie, un ceas, (nu vaze, cani, bibelouri etc. ca a primit destule la viata ei)...
eu de exemplu i-as lua pantofi love struck asta pentru ca nu exista femeie care sa aiba destui pantofi :p

| User a răspuns:

Un streangsmug. cel putin eu asta le-as face cadou profesorilorlaughing. cu o singura exceptie:Xblushing

| danutzsan a răspuns:

O icoană pictată pe lemn sau sticlă

| M_5636 a răspuns:

O rama frumoasa simplabig grin

| Sasha_3991 a răspuns:

Daca fumeaza o scrumiera sofisticata frumos colorata(in culoarea ei favorita). Un parfum ai putea.Cutie cu bomboane. UnPortofolie despre clasa voastra.Imi dai fundita?:S:Sbig grin

| ana123_1802 a răspuns:

Pai eu crd ca ar fi bine sai iei un set de cani de cafea dar ai grija ce alegi sa te uiti daca nu cumva sa fie sparta sa-u sa nu lipseasca o ceasaca