Poti incerca o rama cu o poza de a ei, dar daca esti nehotarata incearca o smecherie (ca de ex: duceti-va la cumparaturi, luati la voi cativa banuti ca sa nu ziceti ca merge la plimbare si poate ai nor4ocu sa puna ochii pe ceva si sa nu si-l permita pe moment...revin-o a 2a zi, ia obiectu si dupa se imtelege)
Succes!
Timp ce ziua ei este craciun am vazut niste tricouri si hanorace la New Yorker de craciun
Sau Un parfum
Niste cizme:p
Un set de argint sau doar bratara
Daca chiar ii place sa citeasca poate ceva carte
O trusa mai mica de farduri
o rama foto...
ceva in gen...
sper ca te-am ajutat:8
xoxo>
Hmmm
Ahh eu sunt innebunita dupa rochitele pentru colanti...cred ca ar merge sa-i iei una, culoarea ei preferata.
Daca e si mai evoluata in fizic, eu zis ca ar fi perfect.Si nu sunt scumpe, gasesti la toate preturile:d
Un lantisor si initiala numelui ei...stiu ca pe o prietena de-a mea o atrag chestiile astea
Poate un parfum? Eu asta am primit printre cadouri de ziua mea
Hmmm...succes in cautare:*:*:*:*
Salut! Poti s-o impresionezi cu un cadou ecologic de la Greenpeace Romania : http://www.greenpeace.org/romania/shop, pixuri din hartie si plastic reciclat, semne de carte cu vapoarele Greenpeace, tricouri, brelocuri, sireturi personalizate. Pentru fiecare comanda primesti stickere si calendare de buzunar pe 2011 imprimate pe hartie reciclata.
Daca ii plac briz brizurile ii poti lua un pandantiv sau inel de argint nu e mai mult de 2 3 sute de mi bafta
Orice ai face, nu ii lua ceva legat de craciun. Se va simti prost ca tu confunzi ziua ei cu craciunul.
Ok cel mai bun cadou de care orice fata ar innebuni indiferent de varsta este un parfum.sunt si ieftine. poti scapa cu un parfum care miroase superb si la 30 de lei
Daca sunteti prietene bune, ii poti face un video cu o mel care va place la amandoua si cu pozele voastre bineinteles sa scrii ceva pe acolo, sigur o sa-i placa, sau o carte care ii place mult, sau pelushi(ursleti de plus).
Un cadou dragut ar fi un glob de cristl cu poza voastra inauntru si fulgii ca cele care le gasesti in orce magazin cu maica sfanta cu Iisus dar cu poza voastra, sau o carte personalizata cu texte si poze cu voi:X ar fi frumos sau o bluzita, ceva cu hanna.