Un ceas mai de calitate, o camasa, o cravata sau chiar si un parfum, ceva care sa tine minte ca e de la tine cand il poarta. De ex, de fiecare data cand se va uita la ceas se va gandi la tine. Frumos nu?
Draga cumpaara-i si tu o camasa ceva parfum superb si de ce ceva o floare si mai mult de atatia dincolo de cadou esti tu cadoul lui ofrindu-i iubire si respect asa nu uita sai spui ca este un har si o biencuvintare ca el are o pretena adica pe tine totul este si vine din mina domnului iisus asa ca degeaba el nu a murit pe cruce la golgota ca tu si el sa fii in cer asa ca asta e cea mai mare binecuvitnare ca te are ca pretena asa ca curaj si ai grija de tine si domnul sa te binecuvinteze surioara
Un parfum, o bratara ceva, lantisor, daca e fumator o scrumiera si o brigheta faina, o carte daca este interesat de asa ceva.sau mai bine, poti sa-l tragi de limba, poate afli ceva.bafta!
Vine si ziua prietenului meu si o sa -i iau o camasa(el s-a imbracat toata viata sport, si de cand i-am luat eu o camasa luna trecuta, s-a indragostit de ea), niste pantofi sport care ii plac mult si o sa-i fac un album cu pozele noastre. ai putea sa-i iei si tu o camasa, un ceas, un parfum, un lant daca poarta
Un tricou Catalin Botezatu din noua colectie vara 2010! Sunt convinsa ca apreciaza lucrurile de calitate! In plus, nici nu sunt scumpe, preturi de la 39 ron! http://shops-and-the-city.ro/magazin-barbati/catalin-botezatu-store/
anonim_4396 întreabă: