Trebuie sa cumperi un animalut de la carrefour[ pref intre 39-48 de lei], ti-as fi dat un cod doar ca nu am cum, trebuie` sa`mi cumpar alt webkinz. Succes. >
Asculta ce iti spun : mai bine nu iti cumpara webkinz pentru ca va expira repede in rest poti sa-ti cumperi ceva util dar daca tu iti doresti asa de mult un webkinz incearca sa iti strangi bani intr-un loc secret unde sa nu til gaseasca nimeni si mentinete in bani sa poti cumpara cat mai multe eventual gaseste un webkinz care iti place dar sa nu fie prea scump si de rest cumparati ceva util
Da ce ti-e lene sa te duci pana la magazin sa-ti cumperi un animalut webkinz? Nu e scump e mare branza 40 de lei nu-i mult ca eu nu mi-am cheltuit banii pe animalut webkinz ca sa-ti dau tie codul ssi eu sa nu ma mai pot juca du-te de aici cersteorule/o mars si ia-ti animalut webkinz cu cod! Hai fugi!
Andreeaalexa_lovemy@yahoo.com cine ma conecteaza si imi da un cont webkinz cu tot cu parola care sa mearga, ii dau la schimb 12 conturi webkinz , v-am zis imi dati un cont webkinz cu tot cu parola dar contul sa aiba cod secret sa nu fie cont de proba vreau cont cu cod special si cine imi da primesti 12 conturi webkinz ,. va promit.
Am pana acum 8 animalutze webkinz cu cod:un peste, un ticru si un papagal vreau sa le dau.asa ca cine lae vrea vb pe mess.
idul meu este oana_georgyana29.
nu pot sa dau codurile pe net pentru ca lear vede cilanti.
am si iduri la vedete cum ar fi:demi lovato, joe jonas.nik jonas, miley cyrus, selana gomez si altele.cin la vre stiti idul meu asa ca vb pe mess.
ceao!