| dsadasdsada a întrebat:

Va voi cere parerea, deci Xbox 360 cu Kinect sau PS3? thinking Nu stiu pe care sa il aleg, diferentele si care este mai bun.

9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ps3! deoarece este mai popular, si marea majoritate a jocurilor sunt pentru ps3 in ziua de azi! ...cand amandoua sunt cam la fel la perfosrmante, baremi ia-l pe ala mai popular nu?

| dsadasdsada explică:

@ apache, SpRstR ok, guys! Mersi! :d

| dsadasdsada explică:

Deci castigatorul cu un scor de 4 la 0 puncte este... PS3! rolling on the floor Multumim pentru voturi :d. rolling on the floor Fiecare ati primit pomana de la mine cate un folositor si inteligent big grin

| dsadasdsada explică:

WTF? si tu joci Little Big Planet?! straight face Eu asklt de 2 zile melodia aceea de la trailer de la Little Big Planet 2 xD.Ugh,si decembrie? e o gramada pana atunci

| Cretaker a răspuns:

PlayFuckingStation 3, initial l-am luat ca sa joc Heavy Rain.

dar, merita pentru jocurile exclusive si 'ceea ce poate face'

| Cretaker a răspuns:

Nu serios, plus ca apare Little Big Planet 2 luna asta, care cel mai probabil s-ar putea sa iasa GOTY.
dar pana in Decembrie 2011, God knows.

| GoguSteriade a răspuns:

Mai nou PS3-ul se modeaza iar Kinect este doar un moft inutil. Mergi pe PS3.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se par cele mai aberante raspunsuri primite, nici unul nu ati venit cu argumente pentru a-l ajuta sa se hotarasca. Spune-ti plusuri si minusuri... PS3 are ca plus DOAR BLU RAY, iar XBOX are ca plus KINECT... o tehnologie total noua si diferita.

| alexa88 a răspuns:

Ps3