Magazinele respective nu cred ca au produse second-hand...si la mine sunt din alea "3. 9 Ron" orice produs bineinteles un produs 3. 9 Ron si restul preturi obisnuite, dar nah reclama e atragatoarea de clienti
si appo am observat mai nou ca second-hand'urile au preturi mai mari ca bazarele cand vad in geamuri puse preturi de cateva sute de mii la haine deja uzate, intri la sigur in magazinele "12 lei orice produs"
Nu sunt Second Hand. Sunt chiar produse dragute(haine, accesorii). Nu au o calitate foarte buna, e de inteles avand in vedere pretul, dar sunt chiar ok.
Am cumparat eu de la aceste magazin si nu sunt second hand... mi-am luat o pereche de pantalon super:X...iti recomand macar sa intri si sa vezi cum e
Eu am mai fost pe la magazine din astea prin oraşul meu, nu ştiu, nu cred că sunt second hand, dar uneori am şi eu impresia că sunt de second hand .
Nu sunt second-hand. Dar mie nu-mi plac, sunt unele tricouri potrivite doar pentru pitipoancele de 30 kile si niste fuste de zici ca sunt carpe. Dar asta e parerea mea, au si chestii dragute:curele, bratari etc
Eu nu cred ca sunt second hand, poti incerca, te uiti daca nu iti place mergi mai departe.`
Draga mea, pot fi magazine SH(second hand) sau magazine de calitate sa zic asa.
Si la mine in oras sunt magazine care au pliante pe care scriu ''Orice produs 12 lei'' si nu sunt produse SH.
Din nou intalnesc mentalitati de ****... draga mea eu am haine si din mall si din sh dar cred ca tu fiind fata tatalui nu accepti sa treci pe langa un sh... te sfatuiesc sa te mai gandesti deoarece oriunde poti gasi lucruri dragute
Nici eu nu imi iau lucruri second hand si nu sunt pitipoanca clar?! asa ala 12 lei au lucruri dragute si nu sunt sh
Nu sunt in nici un caz SH, desi eu una personal nu am nimic nici cu aceste magazine (poti gasi produse de firma gen C&A, H&M, Orsay S'Oliver etc), dar cu siguranta sunt chinezesti. iti poti da seama de asta pentru ca de obicei marimile sunt destul de mici, merg cam pe marimea medium cam la toate produsele. la mine in oras magazinele de 12lei sunt extrem de prost aprovizionate, insa am gasit niste magazine de 12 lei in zona complexului cora cu haine super. daca esti mai slabuta si nu ai extrem de mari pretentii si fite este imposibil sa nu iti placa macar 1 produs. ca sa nu mai zic de sandalele astea gen cisma, din piele ecologica ce-i drept, pe care l-am luat tot din acea zona la numai 20lei fata de alte magazine de incaltaminte similare. si sunt suuuuuuuuuper din toate punctele de vedere. am facut furori cu ele in multe situatii si medii sociale.
In Romania haine de calitate sau "originale " cum le zic unii rar se gasesc, nici macar in mall-uri nu gasesti, "originale gasesti in second hand, din cauza ca sunt aduse din afara, dar sunt purtate, si e cam nasol, la magazine de 12 lei se aude ca ar fi haine confiscate din vama sau din port, n e o informatie sigura
Nu sunt second hand cu siguranta.Eu mereu intru in unele din Bucuresti.Hainele sunt 100% noi.Referitor la calitate,depinde de magazin, sunt unele cu haine care se strica imediat/materialul e prost/au tone de sclipici si culori stridente, etc.Si sunt si unele cu haine calumea, si daca stai sa iei fiecare umeras la rand, sigur gasesti ceva frumos.Eu mereu caut pe acolo haine si am fost surprinsa sa gasesc niste unele pe care le-am vazut doar pe internet la firmele mari,la un pret de nimic,si de calitate foarte buna,nu se strica la spalat, se calca bine, etc.Deci incearca
anonim_4396 întreabă: