Hey cel mai dulce mai simplu si mai apreciat gest : O FLOARE ♥ un buchetel mic de trandafiri albi, daca sunteti prieteni sau rosu daca sunteti impreuna, este cel mai bun cadou ♥ Nu are sens sa ii cumperi lucruri materiale! poti da multi bani pe niste lucruri care nici nu stii daca iii plac Cu florile in schimb merge 100 %
Te pup si sper sa aprecieze indiferent de ce vei alege intr-un final sa ii iei :o♥ !
Da-mi si mie id tau daca vrei
Florile se ofilesc dupa doua-trei zile, in schimb obiectul ala material o sa ramana mereu.
Okey ti-l dau prin mesaj! ♥
Da ma nene, dar florile sunt cel mai sincer gest ♥
Florile sunt pentru femei. Daca o sa.i dea asa ceva o sa.l creada un ciudat, sweety.
Nu este adevarat! Eu am 14 ani si daca mi-ar oferi un baiat flori, as considera gestul ca fiind unul dulce si simplu! Si plus am vorbt cu el pe mess, si am vazut cum sta treaba cu tipa respectiva !
Este ciudat si dubios sa dai flori unei copile de 13 ani. Nu-mi pasa ca-ti da biografia lui si a tipei pe mes
Azi m-am intalnit cu ea si am rezolvat daca vrei detalii intra pe mess
Poate ceva simbolic de genul http://www.crownfashion.ro/cumpara/medalion-cu-inimioara-6517448
Eu zic sa ii cumperi un lantisor cu semnul forever ( ∞ ), sunt sigura ca o sa-l pastreze mereu.
Pai... ii poti cumpara o bratara, sau un lantisor, sau daruiestei o floare si spune-i cat tii la ea.