Pai orice i`ai lua, sunt sigura ca ar aprecia efortul si gestul tau!
Inceraca cu un obiect artizanal, ceva.
O vaza dinaia ondulata interesanta.
P. S: Eu de ziua ei i-am cumparat un set de 2 cupe de sampanie dar au 'piciorul' ondulat si is 'imbarligate' unu` in celalalt. E foarte interesant! I`a placut mult! Si am dat doar vrea 45 de lei!
La multi ani mamei tale!
Eu i-am luat un medalion de argint cu initialele mele... si ale ei.:X:X La multi ani Mamei Tale:X
Imi pare rau pentru faza de anul trecut...mama ta trebuie sa se bucure de orice cadou...cat despre parfum, sugereaza si tu celorlalti invitati (in cazul in care o petrecere), tatalui tau... tu ii poti face cadou, tortul ei preferat (de exemplu)...sa-ti traiasca
Eu cred ca orice i.ai lua ar trebui pretuit...esti copilul ei si nu trebuie sa fii mai prejos ba din contra orice lucru de la tine ar trebui s. o bucure...sti tu :atentia conteaza
i.ai ceva mai ieftin din banii pe care. i ai tu stransi...si un parfum ca cel care ii place ei, dar la o sticluta mai mik nu strik, daca nu o bijuterie cum a zis si luz
multa bafta si nu. ti mai face griji
Merci...pentru raspunsuri.Eu i-am cumparat ceva care cred ca o sa-i placa... un set de manichiura si pedichiura... A tras cu ochii la set... oricum meita 75de lei pentru ca are si oja de toate culotile...mersi pentru urari
E mama ta asa ca orice cadou i-ai lua e binevenit. important este sa ii spui la multi ani. nu te mai agita degeaba...
E fff dragut ce ai facut pentru mama ta dar faptul ca o iubesti e de ajuns pentru eadoar e mama ta
raul was here!
Iai o pereche de soseteor s aii placa
Asta i-am luat eu mamei de ziua ei si acum sunt pedepsita
In general orice iai cumpara ar trebui sa ii placa...pentru ca mamelor orice atentie de la copii conteaza..si daca ii cumper un buchet de flori cu florile ei preferate e ok